ŽENA KOJA JE BIOLOŠKI ROĐENA KAO MUŠKARAC: Majka joj je sa 11 godina pokazala medicinske nalaze i ceo svet joj se srušio

Ispovijesti

ŽENA KOJA JE BIOLOŠKI ROĐENA KAO MUŠKARAC: Majka joj je sa 11 godina pokazala medicinske nalaze i ceo svet joj se srušio

„Nikad nećeš imati menstruaciju“, tada sam postala svesna da nikada neću moći ni da imam decu.

Lis je postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila svoju neverovatnu priču. Naime ova žena je otkrila da je biološki rođena kao muškarac i toga nije bila svesna do svoje 11 godine. Seća se da joj se ceo svet okrenuo naglavačke kada je počela majku da ispituje o mensturaciji. Ovaj razgovor joj je promenio život i naterao je da drugačije gleda na sebe.

Lis nije ni dovodila u pitanje svoj pol, mislila je da je rođena kao devojčica, žena, međutim, istina ju je potpuno šokirala. Imala je samo 11 godina kada joj je majka saopštila da je zapravo rođena i sa muškim i sa ženskim biološkim karakteristikama. Tom prilikom je saznala da je interseksualna osoba.

@intersexwitch

Replying to @Ajay; 🌻 #intersex #comingoutstory #lgbtqia🏳️‍🌈 #intersexy💜💛💜 #lgbtqiaparents

♬ Healing – Soft boy

Kada joj je majka saopštila da će obaviti jedan “razgovor”, bila je sigurna da je došlo to vreme da pričaju o menstruaciji, ulošcima i tamponima. Na njeno potpuno zaprepašćenje razgovor je otišao u neočekivanom smeru kada je njena majka izvadila fasciklu sa medicinskim podacima koji svedoče da je Lis biološki rođena kao muškarac.

U video snimku koji sada beleži milionske preglede rekla je kako joj se u tom trenutku ceo svet srušio i dodala: „Da vam kažem da su tapete na zidu počele da se tope, koliko sam se znojila pa smrzavala nakon ovog saznanja“.

Ova unikatna devojka još uvek uči da živi sa istinom koju je saznala kada joj je majka rekla da zbog ovakvog stanja nikad neće moći da rodi dete ili ima menstruaciju. Bila je potpuno izbezumljena: „Ceo svet kakav sam poznavala pre toga potpuno se srušio. Lekari i moja mama su mi rekli da to čuvam u tajnosti i to sam i radila tokom većeg dela svog života.”

Gledajući spolja, devojčica je izgledala kao tipična beba a lekari su u početku ustanovili kako tada 11-mesečna beba ima kilu.

@intersexwitch

Replying to @LeslieP3 #lgbtqiaparents #intersexyouth #healingjourney

♬ original sound – Lyss | LGBTQIA self love

Ubrzo su otkrili da Lis ima preuranjene unutrašnje muške biološke osobine u donjem delu abdomena. Zatim objašnjava: „Odlučili su da ih izvade jer su samo plutali unutra“. Od 11. godine devojčica je bila podvrgnuta hormonskoj terapiji.

„Sada sam odrasla osoba i otvoreno pričam na internetu o tome kako sam rođena sa muškim biološkim osobinama u stomaku.”

Korisnici društvenih mreža su je preplavili porukama podrške i divljenja što je skupila snage da otvoreno progovori o ovako neobičnom životnom iskustvu nazivajući je prelepom mladom ženom. (stil.kurir.rs)