Ovaj čovek je glavni „krivac“ za uspeh Aleksandre Prijović, a nije Filip: „Mogu da ga pozovem u bilo koje vreme“

Showbizz

Ovaj čovek je glavni „krivac“ za uspeh Aleksandre Prijović, a nije Filip: „Mogu da ga pozovem u bilo koje vreme“

Kada je sa 18 godina Aleksandra Prijović pravila svoje prve velike korake na estradi, nije ni sanjala da će samo 10 godina kasnije postići vrtoglavi uspeh, postati mnogima muzički uzor i tema broj jedan u celom regionu.

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, zatim pet rasprodatih Arena u Zagrebu i nekoliko u Sarajevu, Nišu i Tuzli, mnogi se pitaju šta je ključ njenog uspeha i ko je glavni „krivac“ što je trenutno zvezda broj 1.

Aleksandra je popularnost stekla u „Zvezdama Granda“, a iako mnogi tvrde da je za njen uspeh najviše zaslužan njen suprug Filip Živojinović koji i potpisuje njen novi album, zapravo je pevačica nedavno istakla da su njen trud, rad i zalaganje konačno se isplatili.

Na samom početku karijere, kada je tek izašla iz takmičenja, Aleksandra je oko sebe imala čelne ljude „Grand produkcije“, a najviše joj je pomogao Žika Jakšić, o čemu je govorila za Grand.

– Najveću podršku sam dobila od njega kad sam ušla u finale, kad sam potpisala ugovor i počela da radim, da snimam pesme. Eto, koliko je prošlo godina i dalje imamo fenomenalnu saradnju, tačnije prelep odnos. Uvek su i Saša i on bili tu za mene šta god da je u pitanju, za svaki savet znam da mogu da pozovem u bilo koje vreme– istakla je Aleksandra za Grand.

Prijatelje i saradnike sa početka karijere nije zaboravila i danas je Žiki zahvalna na svemu što je učinio za nju. A za Grand otkrila je i kakav je Jakšić mimo kamera, budući da je njihov odnos od poslovnog odavno prerastao u privatni.

-On je isti čovek kako god da okreneš. Ono što vidite na televiziji takav je i privatno, emotivan, dobar, pošten i iskren čovek, što mnogo cenim i poštujem. Jako mi je drago što se sad više družimo, što se i moj menadžer druži sa njim i mogu samo da kažem sve najlepše o Žiki – rekla je pevačica.

Podsetimo, Aleksandra je uoči koncerta u beogradskoj Areni otkrila da joj je na početku karijere bilo teško, kao i da su u to vreme sve pevačice iz takmičenja bile skuplje od nje.

–Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za „Grand“, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo- rekla je i dodala da se nadala da će se njen trud isplatiti.

– Ja sam govorila uvek: „Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja“. Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo– iskrena je bila Prija. grand.nova.rs