ANELI TRUDNA, IMALA ODNOSE SA JANJUŠEM VAN KAMERA?! Ahmićeva produkciji hitno tražila da ide na pregled

Showbizz

ANELI TRUDNA, IMALA ODNOSE SA JANJUŠEM VAN KAMERA?! Ahmićeva produkciji hitno tražila da ide na pregled

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić navodno nosi dete Marka Janjuševića Janjuša. Takmičarka “Elite” Aneli Ahmić nedavno je pomislila da je u drugom stanju, a kako “Scandal!” saznaje, starleta jeste trudna. Kako njihov izvor navodi, Aneli i Marko Janjušević Janjuš imali su odnose mimo kamera.

Aneli je i sama za sebe rekla da je vrlo plodna i da lako ostaje u drugom stanju, a to se dogodilo i sa njenim bivšim suprugom Asminom Durdžićem. Kako je sama izjavila, pre ulaska u “Elitu” je “očistila dete”, a sada ni sama nije sigurna šta će uraditi ako se ispostavi da je zaista u drugom stanju.

Naime, ona je od produkcije tražila test za trudnoću i to u potpunoj tajnosti. Ona ne želi da drugi takmičari imaju viziju o tome da je ostala u drugom stanju, a želi to da sakrije i od javnosti. Zamolila je za ginekološki pregled kako bi bila 100% sigurna.

Kako joj veza sa Janjušem nema nikakvu perspektivu, ono što je Aneli prenela produkciji je da želi da tu trudnoću prekine, ali i da Janjuš ne sazna da je trudna.

Odnos Aneli i Janjuša je vrlo turbulentan, a ni jedno, ni drugo ne žele da pričaju o tome šta se tačno dogodilo van kamera. U radio-emisiji “Amnezija” pokazali su da postoji nešto više od prijateljstva i da je samo pitanje dana kad će sve pući i otići u etar. kurir.rs/skandal