Djevojka porijeklom iz BiH, a koju upoređuju s Megan Fox na ulicama Vatikana pokazala stražnjicu: Malo si pretjerala

Showbizz

Djevojka porijeklom iz BiH, a koju upoređuju s Megan Fox na ulicama Vatikana pokazala stražnjicu: Malo si pretjerala

Hrvatska akademska slikarica rodom iz Livna Deniss Grgić postala je popularna na društvenim mrežama zbog svog atraktivnog izgleda i velike sličnosti s holivudskom glumicom Megan Fox. Deniss često na društvenim mrežama objavljuje zanosne i seksipilne fotografije, a na jednoj od posljednjih pozirala je u Vatikanu.

Denis je vozila zeleni motor u plavoj kratkoj haljini i sandalama na visoku petu. Kosu je raspustila ispod bijelo-zelene kacige. Pratiteljima je posebno privukla pažnju fotografija na kojoj je podigla haljinu i pokazala stražnjicu na ulicama Vatikana.

I dok su mnogi hvalili njen izgled u komentarima, bilo je i onih kojima se provokativna fotografja nije svidjela.

“Mislim da si malo pretjerala s obzirom na lokaciju”, poručio joj je jedan pratitelj, no Deniss nije reagirala na negativne komentare.

Inače, Deniss se bavi i modelingom te je glumila u brojnim spotovima, a tokom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine na tribinama je privukla pozornost svjetskih fotografa.

”Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom”, izjavila je tada. Izvor: Klix.ba)