“BILO JE VRLO JAVNO I TEŠKO” Bivši muž ju je žestoko PONIŽAVAO, a bila je uz njega kad mu je bilo NAJTEŽE, sad je otvorila dušu

Ispovijesti

“BILO JE VRLO JAVNO I TEŠKO” Bivši muž ju je žestoko PONIŽAVAO, a bila je uz njega kad mu je bilo NAJTEŽE, sad je otvorila dušu

Glumica Dženifer Garner (51) pojavila se prestižnom panelu “Shine On”, a ovom prilikom zahvalila je prijateljici Riz Viterspun na dugogodišnjoj podršci, piše People.

“Ona je sedela pored mene dok sam još bila trudna. Bila je uz mene dok sam prolazila kroz vrlo javan i vrlo težak period života”, rekla je Garner.

Premda nije otkrila na koji životni period misli, obožavatelji su zaključili da se zasigurno radi o drami s bivšim suprugom, Benom Aflekom.

Podsetimo, glumac i glumica u braku su bili čak 12 godina, a ona je uvek bila podrška Benu – čak i u trenucima njegove najveće alkoholičarske krize. Nikad ga nije napustila, a čak ga je i vozila na rehabilitaciju, a on joj je sve vratio na prilično ružan način, te ju je u jednom intervjuu praktično optužio da je pio jer je bio nesrećan s njom.

“Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem… jer sam se osećao zarobljeno”, rekao je Aflek ranije i razbesneo fanove.

Uprkos njegovim brutalnim izjavama, izvori su za strane medije rekli pak da je Dženifer odahnula kad se Ben oženio drugom Dženifer, jer je zaključila da više ne mora da se brine za njega. Nakon turbulentnog braka, sreću je brzo našla s Džonom Milerom, direktorom lanca brze hrane CaliBurger. S njim je u vezi od 2018, a počeli su da se zabavljaju samo mesec dana nakon što se završila njena brakorazvodna parnica. (Kurir.rs)