JURIO 230 KM/H IZMEĐU VOZILA NA AUTOCESTI: SLOMIO 20 KOSTIJU

Region

JURIO 230 KM/H IZMEĐU VOZILA NA AUTOCESTI: SLOMIO 20 KOSTIJU

Ovo je nesreća u kojoj sam prije četiri mjeseca slomio više od 20 kostiju, piše u opisu snimke koju je na YouTube postavio neimenovani bajker nadimka Street Demon. Tvrdi da je to bilo na Floridi kad je vozio između vozila 230 kilometara na sat!

Na snimci se vidi kako motorist na Hondi CBR juri prometnom cestom blizu Daytona Beacha. Kazaljka brzo dolazi do 200. Pa i prelazi 200 na sat…

U jednom trenutku motorist prolazi jako blizu kombija. U istoj traci je i kamion. No ispred njega je pickup u koji se motorist direktno zabija. Ostaje bez svijesti, a ruke su mu i dalje na ručkama. Kamion ga potom udara u bok i on pada s motora. Tu snimka staje.

Da sam na tvome mjestu, proveo bih ostatak života pokazujući ljudima ovu snimku kako ne voziti motor. Jednostavno nije vrijedno, to što si ostao živ nemoj uzeti zdravo za gotovo – napisao je netko ispod snimke, dok je drugi dodao:

Žao mi je što je ova lekcija bila toliko bolna, ali nauči nešto iz nje. Možda drugi put nećeš imati mogućnost učiti iz greške. titox.net