Tragična smrt djelatnice mesnice pred očima kćeri: Mašina ju je raskomadala

Region

Tragična smrt djelatnice mesnice pred očima kćeri: Mašina ju je raskomadala

U grčkom Mesolongiju, Ana (50), djelatnica mesnice, doživjela je stravičnu smrt pred očima svoje 17-godišnje kćeri dok je čistila mašinu za mljevenje mesa. Nesretni događaj se dogodio kada joj se zapetljala kosa, a zatim i lubanja, uzrokujući trenutnu smrt, izvještava list in.gr.

Mjesna zajednica Mesolongi je šokirana tragičnim gubitkom 50-godišnjakinje koja je radila u mesnici samo tri dana. Ruke su joj bile raskomadane dok je pokušavala očistiti stroj za mljevenje mesa. Detalji o okolnostima ove radne nesreće još uvijek su nejasni. Vlasnik mesnice je uhićen zbog kršenja zakona o radu i ubojstva iz nehata.

Vatrogasci su intervenirali i izvukli nesretnu ženu iz stroja nakon dva sata od poziva za pomoć.

Otac mesara tvrdi da je stroj opremljen sigurnosnim prekidačem i da se koristi samo dva puta tjedno. Međutim, sigurnosni mehanizam je očigledno bio onesposobljen, a nesreća se dogodila kada je kći pokušala okrenuti stroj.

Policija istražuje okolnosti nesreće koristeći snimke sigurnosnih kamera, a mesnica je zapečaćena kako bi stručnjak pregledao mašinu za mljevenje mesa. Susjedi su šokirani ovim tragičnim događajem, dok se tijelo nesretne žene prevezlo u Patras na obdukciju. Sahrana se očekuje u sljedećim danima u Evinohoriju.

Ana je došla iz Albanije u potrazi za boljim životom i budućnošću u Grčkoj, gdje je radila kao čistačica u nekoliko zdravstvenih trgovina u Messolonghiju, te je bila cijenjena u lokalnoj zajednici. Ljudi su se okupili ispred mesnice kako bi odali počast preminuloj ženi. Pomolimo se za utjehu i snagu kćeri i obitelji koju samo Bog može dati. titox.net