“ŠTO SE TIČE KVALITETA PEVANJA I NJENE MAŠINERIJE…” Stariji kolega dao sud o Prijinom uspehu, zbog ovoga će brujati ESTRADA!

Showbizz

“ŠTO SE TIČE KVALITETA PEVANJA I NJENE MAŠINERIJE…” Stariji kolega dao sud o Prijinom uspehu, zbog ovoga će brujati ESTRADA!

Kao pevač koji je već decenijama na našoj estradi, Šeki Turković progovorio je o ogromnom uspehu Aleksandre Prijović koji je postigla za veoma kratko vreme, te istakao da joj se divi. Šeki Turković je istakao da na estradi ima dosta talentovanih pevačica, ali da je Aleksandra Prijović najkompletnija i zbog toga je uspela da se izdvoji, jer je jedinstvena.

– Dosta pratim, ali ne koliko bi trebalo. Što se tiče kvaliteta pevanja i mašinerije Aleksandra Prijović je kompletna i ona je naslednica svih ženskih pevača – kaže Šeki koji se osvrnuo i na muške izvođače.

– Neša Manojlović mi je prirastao srcu kako peva, mali Kosmajac, Ibro Bublin ima zaista dobrih vokala, ali im trebaju pesme – objašnjava Turković koji ne krivi pevače za manjak dobrih pesama.

– Čini mi se da kompozitori koji su pravili trajne i kvalitetne pesme da mnogi više nisu živi. Ovi novi što su se pojavili kao autori… Bolje da prećutim, ne bih da se neko naljuti – rekao je u emisiji „Grand Parada“.

Inače, muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći, uzastopni koncert u sarajevskoj Zetri, za koji se nedeljama unazad tražila karta više.

Aleksandra se pred publikom pojavila u raskošnoj, crnoj toaleti koja je istakla njen dekolte, ali i savršenu liniju, a specijalni gost na njenom koncertu bio je pobednik “Zvezda Granda” Mirza Selimović, sa kojim je zapevala svoj veliki hit “Dođi sebi dok još imaš kome”, koju u originalu izvodi sa “Leksington” bendom. Kurir.rs/Blic