U Mostaru će uskoro biti otvoren prvi kafić za kućne ljubimce, imat će i igraonicu za pse

Region

U Mostaru će uskoro biti otvoren prvi kafić za kućne ljubimce, imat će i igraonicu za pse

Ugostiteljski objekt “Beta” koji vrijedi za jednu od rijetkih takozvanih pet friendly lokaciju u Mostaru, uskoro planira otvorenje prvog kafića za kućne ljubimce i njihove vlasnike. Lokal namijenjen kućnim ljubimcima trebao bi biti otvoren u jednom od poslovnih prostora u zgradi Spajalica, koji se nalazi u Ulici Biskupa Čule.

Oni su ovu vijesti podijelili na svom Facebook profilu, gdje su poručili da ih svi zainteresirani prate jer će uskoro objaviti više informacija.

“Dobar dan ekipa. Ako imate ljubimce, sigurno se obradujete kada vidite na ulaznim vratima kafića da je dozvoljeno da unutra uđete sa psom na povocu ili macom u nosiljci, napisali su na početku objave.

Za razliku od ugostiteljskih objekata u kojima su kućni ljubimci dobrodošli sa svojim vlasnicima, ovo će biti prvo mjesto koje će biti namijenjeno prvenstveno psima pa njihovima vlasnicima, a gdje će psi imati i vlastitu igraonicu.

“Mi smo prvi pet caffe u Mostaru sa igraonom za pse. Svima treba da piju kaficu sa svojim ljubimcem, dođete u kafić i uživate i vi i vaš mezimac”, poručili su.

Tom prilikom najavili su tombolu koju će vlasnici pasa moći odigrati na otvorenju, ali i mogućnost proslave Nove godine zajedno sa svojim ljubimcima te brojne druge zanimljivosti i korisne događaje. klix.ba