PRIJA BOSA VRCKALA NA BINI, PRAVILA DAR-MAR U NEMAČKOJ! Pred publiku izašla u PREUSKOJ haljini, golih leđa, a onda HAOS (VIDEO)

Showbizz

PRIJA BOSA VRCKALA NA BINI, PRAVILA DAR-MAR U NEMAČKOJ! Pred publiku izašla u PREUSKOJ haljini, golih leđa, a onda HAOS (VIDEO)

PevačicaAleksandra Prijović napravila je dar-mar na nastupu u Nemačkoj, gde je atmosferu u jednom klubu dovela do usijanja! Prija je izvodila svoje hitove, ali i pesme kolega, te se publika, sudeći po snimcima koji su osvanuli na Tiktoku i Instagramu, sjajno zabavljala tokom cele noći.

Ona se na bini pojavila u uskoj, crnoj haljini, koja je imala gola leđa i izrez kod nogu, pa je dobila čitav niz komplimenata na račun izgleda. Aleksandra je bila dobro raspoložena, pa se u ritmu muzike uvijala za obožavatelje. U jednom momentu se i izula, ponesena energijom u klubu, a svi ovi momenti završili su na mrežama.

Od fanova je dobila i poklone, poput buketa cveća, što ju je potpuno oduševilo. Aleksandra je, inače, otkrila da li je spremna za predstojeće koncerte po regionu.

– Kako sam? Malo umorno, ali dobro… Da l’ su se sumirali utisci? Znaš kako, ja i posle Sarajeva nisam svesna svega! Možda kad se završi turneja… (smeh) Za Hrvatsku sam spremna, ja sam spremna za sve! – puna energije je Aleksandra kurir.rs/blic

@brko225

#stuttgart #viral #viralvideo #fyppppppppppppppppppppppp #virale #flashclubpforzheim #србија🇷🇸 #aleksandraprijovic❤️ #aleksandraprijovic

♬ original sound – Brko