OŽENIO SAM SE SVOJOM POLUSESTROM: Na prvi pogled nisam joj se dopao, a onda me je LUDO ZAVOLELA! Ovako smo se zaljubili (FOTO)

Ispovijesti

OŽENIO SAM SE SVOJOM POLUSESTROM: Na prvi pogled nisam joj se dopao, a onda me je LUDO ZAVOLELA! Ovako smo se zaljubili (FOTO)

Ljubavni par iz Finske, Matilda i Samuli su na prvi pogled srećni, zaljubljeni, zadovoljni, baš kao i svi parovi koji su u normalnom i zdravom odnosu.n Ipak, postoji razlog zašto je baš ovaj bračni par privukao pažnju sveta. Matilda i Samuli su učestvovali u emisiji “Ljubav ne sudi”, u kojoj su ispričali svoju ljubavnu priču i dočarali kako je ona postepeno rasla. Kako su govorili, nakon što su se njihovi rodItelji zaljubili, Matilda i on su postali polubrat i polusestra.

Matilda je opisala Samulija kao “vrlo neprijatnog momka”, kada su se tek upoznali, i da je mislila kako neće moći da ga podnose.

– Naša veza nije bila naročito bliska. Nije mi se baš dopao, mislila sam da je nekako dosadan. Nikad nisam mislila da ćemo završiti zajedno – kako ona navodi, prenosi “Thesun.co.uk”.

Međutim, nakon što se jedne večeri desila “nezgoda” , kako je oni opisuju, kada su proveli noć zajedno, morali su potpuno da se preispitaju šta se desilo i šta će biti nadalje.

– Mislila sam da je to nekako pogrešno, jer je sve tako čudno, a nisam to očekivala – rekla je ona.

Samuli je takođe objasnio u emisiji kako je on gledao na ovo u početku.

– Bilo je čudno, pogrešno i zabavno. Ali, uprkos pokušajima da se vratimo na ono što smo bili ranije, nismo mogli da poreknemo da se nešto dešava između nas dvoje. Tako smo i odlučili da se prepustimo svojim osećanjima – rekao je Samuli.

Par se prisetio i kako su reagovali njihovi najmiliji, jer su im se pridružili Matildina mama Tinja i Samulijev tata Juha.

– Sećam se kada mi je Matilda prvi put rekla o svojim osećanjima, kada me je nazvala. Nisam bila potpuno iznenađena, ali sam, naravno, bila veoma srećna – rekla je ponosna mama.

Pošto su se Matilda i Samuli venčali, Matilda sada nosi isto prezime kao i njena mama. Matilda je rekla da joj je čudno što je Samulijev tata u stvari i njen očuh i svekar, ali misli da je ovako “zabavnije”. Ali, to nije sprečilo korisnike društvenih mreža da se izjasne o tome, nakon što je Matilda podelila njihovu nesvakidašnju ljubavnu priču.

Matilda je navela da redovno dobijaju negativne komentare, među kojima je najčešći onaj koji im sugeriše da treba da posete terapeuta.

– Da smo braća i sestra po krvi, onda bi to definitivno bio tabu, ali mislim da naša situacija nije, niti bi trebalo da bude. Mislim da su u prošlosti mišljenja drugih ljudi mogla uticati na nas. U današnje vreme nas ta mišljenja ne zanimaju – rekao je zaljubljeni Samuli. (Kurir.rs/Telegraf)