Tuga do neba: Igrali utakmicu i pobijedili, krenuli kući, survali se u rijeku kada su poginuli kapiten Nedžad i Adnan Fajić!

Region

Tuga do neba: Igrali utakmicu i pobijedili, krenuli kući, survali se u rijeku kada su poginuli kapiten Nedžad i Adnan Fajić!

Niko ni slutio nije da će po povratku kući doći do nezapamećene tragedije u kojoj će poginuti kapiten kliba Nedžad Mujagić I Adnan Fajić.

– Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i sletjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci.

Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izaći iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tijela stradalih.Stradalim neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaze. Žalost velika – naveli su na Facebooku iz SDP-a. pressmediabih.com