Očuh tukao bebu od 7 mjeseci! Slomio joj je podlakticu i ključnu kost…

Region

Očuh tukao bebu od 7 mjeseci! Slomio joj je podlakticu i ključnu kost…

A.K. (20), očuh iz Kraljeva (Srbija) je tukao sedmogodišnju bebu, a samo dan prije nego su ga uhitili na društvenim mrežama je objavljivao slike bebe na kojima se vide modrice na njezinom licu, piše Kurir koji je objavio i fotografiju monstruma.

Ono što je dodatno uznemirujuće je i ponašanje majke koja je, na dan kad je uhićen njen partner i očuh bebe, na društvene mreža stavljala ljubavne pjesme. Sedam dana nakon što je otkriveno da je A.K. tukao bebu, majka je objavljivala slike sebe i bebe, a očuh im je ostavljao komentare.

“Volimo tatu”, napisala je pod jednim komentarom.

I on je objavljivao fotografije s bebom. “Kćer moja”, napisao je ispod jedne.

Ispostavilo se da ju je tukao dok je suprugu slao u trgovinu. Strašna istina otkrivena je nakon što je beba primljena u bolnicu s jezivim ozljedama: prijelomom nadlaktice, ključne kosti, hematomom na glavi, prijelomom rebara i unutarnjim krvarenjem.

Dijete je zbog težine ozljeda iz Kraljeva prebačeno u Beograd, a očuha su uhitili dok je bio na šalteru bolnice gdje se došao raspitati za stanje bebe. Majka je tek kasnije priznala da je njen partner tukao bebu i nanio joj ove strašne ozljede. Kurir.rs