Tinejdžerka (16) rodila kod kuće i na brutalan način usmrtila svoju bebu…

Region

Tinejdžerka (16) rodila kod kuće i na brutalan način usmrtila svoju bebu…

16-godišnja tinejdžerka iz Nebraske u SAD-u uhićena je jer je na brutalan način usmrtila svoju bebu kojoj je navodno prerezala vrat. Policija je prošlog ponedjeljka primila poziv iz doma u Gordonu da je djevojčica rodila i da beba ne diše, prema izvoru do kojeg je došao Scottsbluff Star Herald.

Otac je otvorio vrata i rekao policajcima da kasne. Kad su ušli unutra, zatekli su uplakanu majku tinejdžerice s novorođenčetom umotanim u dekicu u naručju. Ponavljala je da je njezina kći ozlijedila bebu, a potom je otkrila da je bebin vrat prerezan te da ima nekoliko uboda na prsima, piše NY Post.

Roditelji su policiji rekli kako vjeruju da je novopečena majka za ubojstvo uzela nož za meso iz kuhinje.Tinejdžerka je navodno majci rekla da mora otići u dućan kupiti uloške jer ima obilne mjesečnice. Ubrzo nakon toga majka je otkrila krv na podu i zidu kćerine spavaće sobe.

 Kada se nakon petnaestak minuta djevojka vratila iz trgovine, navodno je priznala majci da je ubila bebu. Njezin je otac pronašao bebu u ormaru. Za sada nije jasno jesu li roditelji znali da im je kći trudna prije nego što su vidjeli krvavi prizor.

Budući da je maloljetna, tinejdžerica nije imenovana. Prebačena je u lokalnu bolnicu, odakle je prevezena u drugu bolnicu, gdje je operirana, navodi Star Herald. Kada je policija pretražila dom mlade majke, pronašli su odjeću i ručnike natopljene krvlju. Policija se nešto kasnije vratila u kuću nakon što je muškarac u ormaru djevojke pronašao nož.

Optužena je za ubojstvo prvog stupnja i korištenje smrtonosnog oružja. Djevojka bi se pred sudom trebala pojaviti 16. studenog. titox.net