“TATINA LJUBAV, MOJ SVIJET” Evo šta je muž žene koja je sa djecom skočila u rijeku objavljivao prije jezive tragedije: Sumnja se da je suprugu i troje djece doveo do SAMOUBISTVA (FOTO)

Region

“TATINA LJUBAV, MOJ SVIJET” Evo šta je muž žene koja je sa djecom skočila u rijeku objavljivao prije jezive tragedije: Sumnja se da je suprugu i troje djece doveo do SAMOUBISTVA (FOTO)

Nekoliko dana nakon što je Ergis Arazi prijavio policiji da su njegova supruga i njihovo troje maloletne dece nestali, u vodama reke Bojane pronađeno je mrtvo telo devetogodišnje devojčice. Kako je saopštila policija, sumnja se da se sama udavila, dok se navodi i da su se udavile njena majka i mlađa sestra i brat, ali njihova tela još nisu pronađena.

Sumnja se da je uzrok ove tragedije sistematsko psihičko i fizičko nasilje koje je Ergis Arazi vršio nad suprugom i decom, zbog čega je on uhapšen, dok istraga traje. On je i sam negirao ovu optužbu, a navodi se i da je u trenutku identifikovanja beživotnog tela svoje ćerke bilo prilično hladan.

Šta je on objavljivao na društvenim mrežama? Pogledom na fejsbuk profil ovog 31-godišnjaka, najčešće su to fotografije dece na kojima u opisu stoji „tatina ljubav, tatin kralj“.

Vidi se i kako je suprugu uglavnom nazivao “moj svet, moje srce”.

Ronioci satima tragaju za telima majke i još dvoje dece, a s druge strane, policija istražuje pozadinu ovog događaja koji je uzdrmao javnost Sestra Alme Arazi je bila ta koja je prijavila svog zeta policiji, tvrdeći da ju je zlostavljao.

Kako je “Blic” pisao, Alma i njeno troje dece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom rođakom, gde su popile kafu a potom se smireno rastale, rođaka ne sluteći kakva tragedija se sprema.

Alma je potom sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu, dok je ribar pronašao samo telo njene starije ćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija. Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe dece, koji su nestali pre 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za “nasilje u porodici” i “izazivanje samoubistva”, što je on negirao.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom. Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao “mentalno bolesnu” i prema njegovim rečima, mesecima je pila lekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije. (voxnews)