(VIDEO) Ovo je automobil koji je pokosio Emira: Mladić izašao da snimi divljačku vožnju svog druga, on IZGUBIO KONTROLU nad vozilom i ubio ga…

Region

(VIDEO) Ovo je automobil koji je pokosio Emira: Mladić izašao da snimi divljačku vožnju svog druga, on IZGUBIO KONTROLU nad vozilom i ubio ga…

Emir R. (20) stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Novopazarskoj ulici u Sjenici, kada je izašao iz automobila kako bi snimio svog prijatelja Kadira B. (17) koji je izgubio kontrolu nad vozilom i usmrtio ga.

Kako je saopšteno iz MUP-a, Kadir B. (17) sumnjiči se da je na kružnom toku u Sjenici upravljajući „pasatom“, bez vozačke dozvole, prešao na trotoar i udario pješaka Emira R. (20) iz Sjenice, koji je preminuo na licu mjesta.

Kadir B. (17) je priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru. Podsjećamo, Emir R. izašao je iz automobila kako bi snimio svog prijatelja Kadir B., koji je želio da velikom brzinom prođe pored Emira, da bi napravili video snimak za društvene mreže.

Kadir B. je izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini, udario Emira, koji je ubrzo nakon nesreće izgubio bitku za život. Automobil se prevrnuo na krov i završio od puta nekih 100 metara. Ova nesreća potresla je stanovnike Sjenice, te su se u velikom broju opraštali od tragično nastradalog mladića.

Društvene mreže preplavile su poruke podrške porodici, izražavajući duboku tugu i žaljenje zbog gubitka.

“Ovo je težak trenutak za našu Sjenicu,” napisao je jedan od sugrađana na Fejsbuku i dodao: “Emir je bio poznat kao dobar i plemenit čovek, njegov iznenadni odlazak ostavlja dubok ožiljak u našim srcima.”

Mnogi sugrađani su se okupili kako bi dali snage porodici nastradalog Emira u ovom tragičnom trenutku.

– Ne postoji riječ koja može opisati bol koju osjećamo – rekao je jedan od prisutnih, piše Blic. titox.net