IMALA JE ČAK 92 KG PA SMRŠALA 44 KG! Zbog jedne rečenice krenula na DIJETU, uz ovaj režim se bukvalno PREPOLOVILA! Ovo je KLJUČNO

Showbizz

IMALA JE ČAK 92 KG PA SMRŠALA 44 KG! Zbog jedne rečenice krenula na DIJETU, uz ovaj režim se bukvalno PREPOLOVILA! Ovo je KLJUČNO

Sandra Rešić godinama se borila sa viškom, a ona je pre osam godina imala čak 92 kilograma, a uz pomoć autofagije uspela je da liniju dovede u red i smrša čak 44 kilograma.

– Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne – kao na to da malo jedem – kaže Sandra i otkriva kako izgleda njen jelovnik u rijalitiju:

– Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme. Ko želi vitku liniju, neka dođe jedan dan u rijaliti.

Rešićeva kaže da trenutno ima manje kilograma nego ikada:

– Imam oko 48 kilograma! Nemam vagu to da proverim, ali bih rekla da je toliko, pošto sam iz prošle sezone izašla sa 53. Najdeblja sam bila pre sedam godina, imala sam čak 92 kilograma. Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala Instagramu! Sećam se da mi je jedan čovek rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?“ Zbog te njegove rečenice sam odlučila da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i vežbala pet puta nedeljno sa trenerom. Urodilo je plodom, izgubila sam 32 kilograma, ali sam zadovoljna izgledom tek sada, kada imam 48 kilograma – rekla je Sandra, a na pitanje da li joj nešto od hrane nedostaje pevačica odgovorila je:

– Keks i mleko! To baš volim da jedem. Fale mi i gazirana pića, ali mnogo goje, pa ih izbegavam. Nekad sam pila po dva-tri litra dnevno! Sećam se da mi je mama govorila da ću uništiti jetru ako ne smanjim. I sad poželim da zgrešim, ali se borim sama sa sobom i uspem da odolim. (kurir.rs/hit)