OVO JE LUKS DVORAC JANE TODOROVIĆ! Imanje se prostire na 16 hektara, vredi DESETINE MILIONA, folkerka poseduje i PRIVATNO JEZERO

Uncategorized

OVO JE LUKS DVORAC JANE TODOROVIĆ! Imanje se prostire na 16 hektara, vredi DESETINE MILIONA, folkerka poseduje i PRIVATNO JEZERO

Jana Todorović, pevačica koja nosi titulu kraljice bakšiša poseduje imponzantne nekretnine čija se vrednost procenjuje na desetine miliona evra. Naime, njena porodica u svojini ima dvorac i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Pevačica je objavila nekoliko fotografija sa ovog velelepnog zdanja, a nije tajna i da je tu snimila i spot za numeru „Još sam tvoja” i tom prilikom pokazala kako izgleda unutrašnjost ove luksuzne nekretnine. Iza velike crne ograde sa posebnim radom nalazi se prostrano dvorište, jezero i veliki beli dvorac sa plavim kupolama.

Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž. Na prvi pogled deluje sve nestvarno, a ukoliko zavirite u unutrašnjost istog sve je poput bajke.

Ogromni hodnici sa izlazom na terasu sa koje se pruža pogled na jezero. Ormani, kamini, skupoceni lusteri sa kristalima, zlatne zavese, sve je to ono što krasi ovaj velelepni prostor. Na uglovima zidovima su odrađeni ukrasi od gipsa sa pozlatom i posebnim šarama.

Ovaj dvorac poseduje i nekoliko spavaćih soba. Inače, ovo velelepno zdanje je pre pet godina kupio pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Okolinu dvorca krasi jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. (Kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Todorovic (@janavip2011)