‘Imam 76, a zaručnik 19 godina, kažu da mu mogu biti prabaka, ali mi se baš jako volimo…’

‘Imam 76, a zaručnik 19 godina, kažu da mu mogu biti prabaka, ali mi se baš jako volimo…’

Jaz u godinama ništa im ne predstavlja. Ona je 57 godina starija od njega. I dok komentatori na internetu kažu da izgleda kao njegova prabaka, on je tako zaljubljen da ju je zaprosio Kažu da prava ljubav ne poznaje godine – a jedan par iz Italije dokaz je za to – s razlikom u godinama od 56 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njezin 19-godišnji dečko Giuseppe D’Anna.

Par je postao popularan na TikToku gdje je u videu, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 milijuna puta, mladić kleknuo na desno koljeno i s više od deset golemih balona u obliku srca strastveno poljubio svoju damu.

– La nostra promessa (‘naše obećanje’) – glasio je natpis uz video. Potom su prikazane i neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Giuseppe nosi zlatni lanac, a buduća mladenka drži ružu. Giuseppe je također podijelilo sliku i zadivljujućeg prstena.

– Ovo je samo početak dugog niza – rekao je unatoč reakciji kritičara. Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, drugi nemaju baš razumijevanja za njihovu vezu, a mnogi nagađaju o pravim razlozima zbog kojih bi Giuseppe mogao viđati ovu ženu.

Dok su neki mislili da on lovi njezinu ostavštinu, drugi su bili uvjereni da želi Sony PlayStation 5. Nakon što su saznali njihove godine, Giuseppeovu zaručnicu su u nekoliko navrata nazvali i njegovom prabakom.

Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju djevojku, jer im je uzvratio.

– Moja ljubav je lijepa – rekao je.

– Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije cure – komentirala je jedna osoba, dok je druga bila u nevjerici i jednostavno rekla da nema šanse da je ovo stvarno.

Ali nije sve tako negativno jer su uspjeli pridobiti i neke obožavatelje, kao i njihovu podršku.

– Ne slušajte one s mržnjom kada vas netko usrećuje i kada volite onog kog smatrate pravim za vas – podržao ga je jedan.

Nije prvi put da je par s razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Unatoč ružnim komentarima koji ženu nazivaju njegovom bakom, par kaže da je seksualna kemija odlična. prneosi 24sata (haber.ba)

@milina_gatta

Thank you 💚

♬ Notizie Uno – Sigla & Loop – Piero Bellisario

Share this content:

You May Have Missed