Preminuo dječak (6) kojeg je susjed udario bejzbol palicom: Borio se dva mjeseca

Preminuo dječak (6) kojeg je susjed udario bejzbol palicom: Borio se dva mjeseca

Jeremy Diaz (6) iz Teksasa preminuo je danas nakon dva mjeseca provedena u bolnici kada ga je susjed brutalno pretukao bejzbol palicom.

Dječak je hospitaliziran 11. rujna nakon što ga je susjed Daniel Logan (39) udario bejzbolskom palicom od čega je dječak dobio frakturu lubanje i oteklinu na mozgu. U svom manijakalnom činu susjed je udario i dječakovu majku nakon što je ušao u njihovu obiteljsku kuću.

“Kad sam ga jutros posjetio, primijetio sam da mu je lice upalo i da mu se oči ne miču. Tada mu je srce stalo”, napisao je otac Arturo Diaz na stranici GoFundMe putem koje žele pokriti troškove liječenja, prenosi CNN.

“Pokušali su ga oživjeti, ali nisu uspjeli. Borio se 60 dana, ali nije uspio”, dodao je ožalošćeni otac.

Logan je optužen za dva kaznena djela ozljeđivanja djeteta i napada smrtonosnim oružjem. Vlasti su rekle da je Logan, koji je bio “naoružan” bejzbolskom palicom, provalio u kuću svojih susjeda i napao Jeremyja, a potom i njegovu majku.

Prema izvješću o uhićenju, Logan je provalio kroz susjedova stražnja vrata, otišao na kat u Jeremyjevu sobu i udario dječaka u glavu, uzrokujući višestruke prijelome djetetove lubanje i otekline na mozgu. titox.net

Share this content:

You May Have Missed