Trogodišnji dječak u*io mlađeg brata (2)

Trogodišnji dječak u*io mlađeg brata (2)

Trogodišnji dječak pronašao je pištolj u majčinoj torbici i slučajno ustrijelio svog dvogodišnjeg brata, smrtno ga ranivši, saopćila je policija Garyja, grada u američkoj saveznoj državi Indiana. Policajci su poslani u lokalnu bolnicu u petak navečer zbog dvogodišnje žrtve vatrenog oružja, prenosi Associated Press.

Djetetova majka rekla je tamošnjim policajcima da je njezin trogodišnji sin pronašao pištolj u njezinoj torbici nakon što je izašla iz spavaće sobe, te je slučajno upucao svog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo od povreda. Radna grupa za umorstva tužitelja okruga Lake istražuje pucnjavu koja se desila u kući u Garyju.

“Provodimo kriminalističku istragu, a zatim ćemo to prezentirati tužitelju okruga Lake, koji donosi odluku radi li se o nemaru ili nesretnom slučaju”, najavio je zapovjednik policije Garyja Sam Roberts za WLS-TV.

Gradonačelnik Jerome A. Prince i šef policije Garyja Anthony Titus naglasili su da je važno da odrasli poduzmu mjere kako bi ispravno osigurali vatreno oružje i druge naprave koje bi mogle “postati oružje u rukama nevine djece”.

Lično su apelirali na korištenje kutija za oružje ili brava za oružje za osiguranje vatrenog oružja.

“Naša srca i molitve idu uz voljene osobe dvogodišnjeg djeteta koje je tako tragično oduzeto iz naše zajednice”, poručili su Prince i Titus u zajedničkoj izjavi. N1

Share this content:

You May Have Missed