MATOROJ NAMEŠTALI PLJAČKU BANKE?! Anita sa ljubavnicom KOVALA PLAN da uzme 200.000 €, uvalila joj LAŽNA dokumenta…

Showbizz

MATOROJ NAMEŠTALI PLJAČKU BANKE?! Anita sa ljubavnicom KOVALA PLAN da uzme 200.000 €, uvalila joj LAŽNA dokumenta…

Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da je Anita Stanojlović varala sa Mateom Car i da je na dan venčanja sve vreme bila na vezi sa ljubavnicom, ona se obratila advokatici i tražila da pokrene hitan razvod! Međutim, Matora će opet da doživi kolaps kada sazna da je njena supruga varala sa još jednom devojkom, sa kojom je razradila ozbiljan plan kako da Matora prevari banku za 200.000 evra zbog čega je mogla da završi u zatvoru na 10 godina!

Anita je, posle venčanja, navodno nagovarala Matoru da digne kredit od banke kako bi joj kupila stan i lokal i tako je obezbedila, ali to nije smislila sama, već sa izvesnom devojkom N.G. sa kojom je sve vreme bila u kontaktu.

“Anita se tajno viđala sa još jednom devojkom koja je i nagovorila da se uda za Matoru. Ta riba joj je rekla da će Matora da ima više poverenja u nju ako joj se zakune na večnu ljubav i da će je tako lakše nagovoriti da uzme veliki kredit od banke kako bi dobili što veći kredit, a planirala je da traži 200.000 evra. Ona je morala tada da stan stavi pod hipoteku, a ako bi se desilo da nema para da isplati banci nekoliko rata, onda bi joj zaplenili kuću, a mogla je i dazavrši u zatvoru na 10 godina zbog lažnih dokumenata koje je Anita isplaniraląda odnese u banku. To bi bila strašna prevara i Matoroj više ne bi bilo spasa da da je uhvaćena u tome”, otkriva izvor blizak Aniti i Matoroj.

“Anita je čak i Matei rekla da ima razlog zbog koga se venčava, a to je da dobije stan i lokal na njeno ime. Ona nije očekivala da će Matora hteti da zajedno uđu u Elitu i zbog toga je promenila plan o kreditu u poslednjem trenutku. Da nisu ušle, Matora bi siguno odnela ta lažna dokumenta u banku i tražila kredit od 200.000 evra jer se Anita ne bi smirila dok ne bi isterala svoje. Zbog nje bi sigumo završila iza rešetaka kada se ta prevara otkrije”, završava izvor, a Anitina prva ljubavnica Matea potvrdila je da je znala za njen tajni plan.

“Njen cilj je bio da se udajom za Matoru obezbedi trajno, jer ona nema ništa. Istina je da mi je rekla da će Matora da joj kupi lokal i stan na njeno ime i sada verujem da je novac bio njen jedini cilj”, kaže Matea koja je šokirana da je Anita pored nje imala i drugu ljubavnicu. kurir.rs/star