PEVAČICA OBELODANILA SNIMAK KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Alfi su ODSEKLI ŠAPE a Karleuša mu podarila novi život (VIDEO)

Showbizz

PEVAČICA OBELODANILA SNIMAK KOJI SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Alfi su ODSEKLI ŠAPE a Karleuša mu podarila novi život (VIDEO)

Jelena Karleuša ne prestaje da svakodnevno iznenađuje javnost svojim objavama na svom instagram profilu. Pevačica ponovo je izazvala pravu erupciju vulkana svojom novom objavom na pomenutoj mreži, ali ovog put njen modni ukus i izgled pao u je u drugi plan zbog usvojenog psa Alfe.

Domaću javnost nedavno je oduševila svojom hitnom reakcijom i spašavanjem života masakrirane kuce koja je bila na ivici smrti, Jelena je tom prilikom udomila Alfu. Iz inostranstva naručila je specijalnu protezu za povređene šapice kako bi mu što bolje omogućila da hoda i ne oseća hendikep.

Objavila je video na kome pozira sa Alfom i odmah pobrala simapatije mnogih fanova, a svi su odmah primetili da je pas bolje i da se oporavio. Alfa ne nosi pomagala a Jelena je po svemu sudeći izuzetno vezana za njega.

“Ljubav, koliko on nju voli i koliko je vezan za nju. Koja količina ljubavi prema životinji, kada bi se ljudi ovako voleli, poštovali i pomagali gde bi nam bio kraj. Respekt za Jelenu”, “Kada vam neko nešto loše priča o Jeleni, samo mu ispričajte njenu priču sa Alfom i pokažite ovaj video i sve ostale s njim”, “Ovako se daje primer ljudskosti i brige o životinjama!”, “Zna on ko ga je spasio i pomogao mu”, “Sve oni osećaju” – bili su samo neki od komentara.

Podsećamo, pevačica je pre par meseci napravila i set profesionalnih fotografija sa njim a i samo ime dobio je po njenom novom studijskom albumu kojeg je nedavno izdala i zadala domaći zadatak estradi. Kurir.rs/ Nemanja K.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)