ŠTA JE OVO ZABOGA?! Radnici marketa šokirani prizorom na listu salate: Videli smo neke odvratne stvari, ali ništa slično (FOTO)

Region

ŠTA JE OVO ZABOGA?! Radnici marketa šokirani prizorom na listu salate: Videli smo neke odvratne stvari, ali ništa slično (FOTO)

Radnica jednog supermarketa objavila je užasavajuću sliku nečega što izgleda kao pauk koji ima 21 nogu na komadu zelene salate!

Jeziva scena zabeležena je u jednoj prodavnici u Istbornu u Istočnom Saseksu. Jedna od radnica potom je objavila fotografiju na grupi na društvenoj mreži koja je posvećena insektima i zamolila stručnjake za pomoć u identifikaciji.

– Radim u prodavnici prehrambenih proizvoda i kolega mi je poslao fotografiju! Šta je ovo zaboga? Da li je uopšte buba ili se tripujemo? Videli smo neke odvratne stvari, ali ovo je vrhunac – navela je radnica.

Objava je izazvala na hiljade komentara, jedni su sve okretali na šalu, ali bilo je dosta i onih koji su se uplašili. Na kraju se ispostavilo da nije u pitanju ni buba ni pauk već da se na listu salate nalaze ostaci biljke.

– To je deo cveta maslačka. To je deo držača cveta i semenki – objasnio je jedan stručnjak.

Radnica je nakon toga zahvalila na pomoći.

– Hvala svima koji su pomogli i onima koji su me dobro nasmejali! Moj tim i ja sada možemo da nastavimo da radimo – napisala je radnica.

Nedavno je javnost, podsetimo, šokirana kad se na društvenim mrežama pojavila fotografija sendviča koji je kupljen na Miljakovcu, a u kome je kupac navodno pronašao zemlju na zelenoj salati! (Kurir.rs/Miror)