(VIDEO) Selma odgovorila onima koji traže zabranu za njen ulazak u Srbiju: “Ja sam Jugoslovenka”

Showbizz

(VIDEO) Selma odgovorila onima koji traže zabranu za njen ulazak u Srbiju: “Ja sam Jugoslovenka”

Na mrežama je isplivao snimak na kojem Selma Bajrami na svom nastupu pjeva albansku pjesmu “Valle Kosovare” i uz nju pokazuje dvoglavog orla. Ovo je naišlo na osudu mnogih, a nakon što se pjevačica oglasila, ona je “povukla” još jedan potez.

Selma je zapjevala hit Lepe Brene, “Jugoslovenku”, i na kraju poslala poljubac. Podsjetimo, Selma se oglasila za medije, te poručila da se ne boji jer nikoga nije uvrijedila. – Nemam razloga da se bojim, jer smatram da nisam nikoga ugrozila. Volim sve dobre ljude ovog svijeta i sve nacije – istakla je ona.

S obzirom na to da su se mnoge Selmine kolege oglasile povodom pomenutog snimka, pjevačica je otkrila da se njoj lično niko nije obratio.

Niko nije, ali moja raja koji me znaju, koji su takođe iz Srbije su mi dali podršku. Bog zna, a znaju i ljudi koji me poznaju da ovo što se meni nameće nema veze sa životom. Očigledno je da sam nekome zasmetala, pa su planirali linč protiv mene. Vrijeme je dijete istine, kad tad sve se samo pokaže. Ne stidim se svog porijekla i volim sve ljude – rekla je pjevačica.

Medije je zanimalo da ima neki zakazan nastup u Srbiji u narednom periodu.

– Nisam još ništa zakazala jer putujem u Ameriku, ali nadam se da će na kraju sve kako treba da bude – rekla je Selma.

Inače, numera koju Selma pjeva, “Valle Kosovare”, je na albanskom jeziku, a izvode je Ardijan Bujupi i Špat Kasapi. U pjesmi je poseban akcenat stavljen na tradicionalni albanski ples poznat kao “Valle”. (express/telegraf)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Selma Bajrami (@selmabajrami.star)