AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI , POMOZIMO ZA ANĐELIJINO BOLJE SUTRA..

Region

AKO NE MOŽEŠ POMOĆI BAR PODIJELI , POMOZIMO ZA ANĐELIJINO BOLJE SUTRA..

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Anđeliju Jaranović (2015). Anđelija je rođena 10.08.2015. godine u Beogradu sa ocenom 9. Dete je iz prve uredno vođene i kontrolisane trudnoće.

Sve je bilo u redu i Anđelija je otpuštena iz bolnice. Sreći nije bilo kraja sve do trenutka kada je bila stara 5 meseci kada su roditelji primetili da se ne razvija onako kako bi trebala za taj uzrast. Detaljnom dijegnostikom Ađeliji je uspostavljena dijagnoza cerebralna paraliza. Odmah nakon uspostavljanja dijagnoze krenula je na fizikalne tretmane.

Anđelija je danas devojčica od 6 godina i ima veliku želju da prohoda. Još uvek ne hoda, ne sedi samostalno i ne puzi. Zbog spazma leva noga joj je kraća 1,5 cm. Anđelija razume većinu naloga, ima veći fond reči sa značenjem. Uspostavlja i održava kontakt. Da bi napredovala u lečenju i jednog dana samostalno hodala potrebna joj je pomoć svih nas.

Sredstva su joj potrebna za specijalističke i kontrolne preglede, za operativne zahvate, za rad sa fizioterapeutom i logopedom, za rehabilitacije u banjskim uslovima, laboratorijske analize, ortopedska pomagala, robotiku, fizikalne tretmane i smeštaj.dnevne.net