“ODAKLE VAM PRAVO?” Zvezda Granda pobesnela zbog komentara na račun njenog MAJČINSTVA: “Niko se ne pita kako uspevam sve sama”

Showbizz

“ODAKLE VAM PRAVO?” Zvezda Granda pobesnela zbog komentara na račun njenog MAJČINSTVA: “Niko se ne pita kako uspevam sve sama”

Učesnica “Zvezda Granda” Dada Mešaljić svoju ćerku odgaja sama, a sada je odgovorila na negativne komentare na račun njenog majčinstva.

– Da li je moguće ovo više da svakodnevno dobijam poruke ovakvog tipa? Odakle vam pravo da mi dirate u majčinstvo i da mi govorite kako treba da se ponašam, šta da radim ili ne radim sa svojim detetom. Da li je vi hranite, oblačite, kupujete igračke, perete gu***u, kupate, igrate se sa njom, vodite doktoru, kupujete lekove??? Niko se ne zapita kako uspevam sve sama, da li mi je teško jer sam samohrana majka– počela je Dada, a zatim javno otkrila kakav je život samohrane majke.

– Kao što možete da vidite mojoj Mejeri ništa ne fali, srećna je, a srećna je odrasta u zdravom okuženju i zato što sam joj ja mama, što joj pružam sve ono što baš vi dušebrižnici ne pružate svojoj deci (ako imate). Gde je vaše dete dok vi moje komentarišete? Kakvi ste vi roditelji? Ono što ja sama mogu, većina vas ne može u dvoje. Šaljemo vam ljubav– zaključila je pevačica.

Podsetimo, Dada je nedavno otvoreno govorila o roditeljstvu i priznala kako se snalazi kao samohrana majka.

– Snalazim se, nije lako ali je jako. Ne bih mogla da zamislim svoj život bez nje. Baš smo vezane, ne razdvajamo se, dovela sam je i danas na snimanje. Već viri da vidi šta je na sceni. Ona mi je najveći uspeh! – istakla je Dada. Kurir.rs/Grand

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli d a d a 🌵 (@dadamesaljic)