(VIDEO) “NEMA ČOVEKA SA KOJIM NISAM BILA I NEMA VERE SA KOJOM NISAM BILA”: Bosanka šokirala voditeljku emotivnim detaljima…

Ispovijesti

(VIDEO) “NEMA ČOVEKA SA KOJIM NISAM BILA I NEMA VERE SA KOJOM NISAM BILA”: Bosanka šokirala voditeljku emotivnim detaljima…

Ismeta Moranjačkić ima 79 godina, a još uvek je vitalna i obavlja sve kućne poslove. Komšiluk je obožava, a kako kaže, voli i ona njih. Održava baštu i dvorište i trudi se da u njenoj kući sve bude pod kontrolom.

Simpatična baka iz Tinje, kod Srebrenika imala je zanimljiv ljubavni život, na račun kojeg je pričala šaljivo, sa osmehom na licu.

– Nema čoveka za kojim nisam bila i ne znam im ni imena za kojima nisam bila i nema vere sa kojom nisam bila. Nema vere sa kojom nisam bila! Ne znam ljudima ni imena za kojima nisam bila. – rekla je Ismeta šaljivo, aludirajući na muškarce sa kojima nije bila.

– Nema vere sa kojom nisam bila, sa svakom sam verom bila! Kad sam to koni rekla, šokirala se, tek posle je “ukopčala”. Volim se puno šaliti, ali dosta ljudi ne može ukopčati moje šale.

Ono što Ismetu najviše tišti jeste samoća koju najviše oseti za vreme praznika.

– Ovo u životu nisam zapamtila, da mi dođe Bajram i da mi nema nikoga. Samo su mi dve kone došle. Zvalo me troje dece od te sestre. Opet kažem, zdravi i živi bili, da Bog da ne zapamtila više nikoga.

Muž joj je preminuo pre 37 godina, a posle njega nije našla muškarca sa kojim bi mogla da provede ostatak života.

– Muž mi je bio bolestan, imao je srčanu astmu. Koliko je on patio, čini mi se da sam toliko i ja uz njega. Ima 37 godina kako je umro, teško mi je. Posle njega sam se udavala, svako gleda da te iskoristi, a nemam ni od koga ništa. Bitno im je samo svojoj deci da daju, a ti da radiš za njihovu decu. (Stil/ Dijana Hodžić)