DEVOJKA ISPRED VRATA PRONAŠLA ČUDNU PORUKU U SNEGU: Kad su joj rekli šta znači, bila je prestravljena (FOTO)

Region

DEVOJKA ISPRED VRATA PRONAŠLA ČUDNU PORUKU U SNEGU: Kad su joj rekli šta znači, bila je prestravljena (FOTO)

Ponekad samostalni život zna da bude zastrašujuć, a to je na teži način doznala jedna korisnica TikToka po imenu Džejd. Ona je na toj društvenoj mreži podelila video bizarne poruke koju je našla napisanu u snegu koji se nakupio na njenoj kanti za smeće.

Poruka je sadržavala jednu brojku i jedno slovo – “1F”. Zbunjena žena odlučila je da snimi video o tome i da se raspita o značenju te poruke. Njena objava je postala viralna; skupila je više od pet miliona pregleda i oko 944.000 lajkova, ali odgovori koje je dobila bili su prilično zastrašujući.

“To znači ‘jedna žena’. To govori ljudima koji bi trebalo da te opljačkaju ili šta već, da živiš sama”; “Znači da te posmatraju! Budi oprezna”; “Pretpostavljam da je to loše, zato budi oprezna”; “Prekrij to snegom i napiši 2M”; “Mala, ti si meta”; “Ovde u Ontariju to znači ‘slobodna žena’. Moglo bi se koristiti za mnogo različitih stvari, ali niti jedna nije nešto dobro”, bili su neki od hiljada komentara.

“1F” bi tako, pretpostavljamo, trebalo da znači da tu živi – jedna žena (1 female).

Prestrašena Džejd poslušala je najčešći savet, pa je pozvala policiju, ali oni nisu mogli da učine ništa. Snimila je još nekoliko videa kako bi opisala razvoj situacije. Kako bi videla šta će se dogoditi, otišla je na nekoliko dana kod svoje majke. Obećala je da se u stan neće vratiti sama. kutak.net