IZGUBILA KONTROLU NAD SOBOM: Anita nožem skočila na Matoru…

Showbizz

IZGUBILA KONTROLU NAD SOBOM: Anita nožem skočila na Matoru…

Odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore u žiži je interesovanja zbog afere crnokose starlete sa Mateom Car. No, kako se svakim danom pojavljuju novi detalji, mediji pišu da je Anita nasrnula navodno nožem na Matoru, a da se sve dogodilo nekoliko nedjelja prije početka rijalitija ,,Elita”.

– Ne znam da li ste primijetili, ali Matora nikako ne vrijeđa Anitu, iako djeluje utučeno i od samog početka nikad joj se nije suprostavljala.

Razlog je u tome što ona ima bukvalno strah od Anite, to zna i njena porodica. Naime, njih dvije su nakon izlaska iz rijalitija imale jedan žestok okršaj kad je Matora u svom stilu Aniti sasula sve što ima.

Ova je tada poludjela zgrabila je veliki kuhinjski nož i krenula ka Matoroj – započinje izvor i dodaje:

– Zanimljivo je da je Matora ostala bez teksta, bar nam je tako pričala. nije željela da se brani, ali se ova na vrijeme zaustavila i nije se povrijedila.

Od tada Matora bukvalno zazire i više je ne vrijeđa, a znate kakva je na jeziku. Kad joj nešto ne odgovara ona bi i na zadnjicu progovorila, a Aniti prešutkuje.

Pa da li ste vidjeli kako se ponašala kada je Anita pljuvala Sandru Rešić, nije smjela ni da ustane i da kaže bilo šta u njenu odbranu, a nekome bi oko iskopala da joj dira prijatelja i to na pravdi boga, i da pritom iznosi laži – dodaje izvor za Skandal. express.ba