“MODERNA SILIKONUŠA KOJA NE DOJI SINA” Pevačeva žena ZARATILA sa ženama na Instagramu, dobila GNUSNE komentare, nije ih POŠTEDELA

Showbizz

“MODERNA SILIKONUŠA KOJA NE DOJI SINA” Pevačeva žena ZARATILA sa ženama na Instagramu, dobila GNUSNE komentare, nije ih POŠTEDELA

Katarina Kolozeus, žena pevača Ljube Perućice, koja se nedavno porodila i na svet donela sina Alekseja, zaratila je sa korisnicama društvene mreže Instagram jer su je kritikovale zbog toga što navodno ne doji tek rođenu bebu.

Katarina, inače veoma aktivna na drušenim mrežama, poznata po tome da nikome ne ostaje dužna.

– Debiluša koja ne doji. Užas. Moderna silikonuša – uvredljiv je komentar koji je Katarina dobila i javno ga objavila.

– Već par puta sam dobila ovakve komentare, pa se pitam odakle ovakve gluposti ljudima? Da li je to čista zloba ili su toliko nesrećni svojim bednim životima, pa samo traže način da se osete malo bolje? – odgovorila je Katarina, ali se na tome nije zaustavilo.

– Nisi se ni porodila, a već znaš da dete nećeš dojiti? Čemu sebičnost takva? – napisala joj je druga žena.

– Svašta bih vam sada napisala, ali suzdržaću se. Sram da vas bude da gurate nos u tuđe stvari, a pogotovo treba da Vas bude sramota što lupate gluposti i izmišljate stvari – nije ostala dužna Katarina.

– Videla sam da si kupovala grejač za flašice. Ili ti možda to treba 6 meseci ranije, ne znam. Izvini, ali borim se za dečja prava. Doji! – napisala je žena. kurir.rs/L.V.