Ostavila je bebu sestri na čuvanje, kad se vratila zgranula se: Zbog prizora zvala je policiju istog momenta

Ispovijesti

Ostavila je bebu sestri na čuvanje, kad se vratila zgranula se: Zbog prizora zvala je policiju istog momenta

Simon je morala da ode na hitnu operaciju, ali s obzirom da njen suprug nije prisutan, Pebe i njen suprug su morali da pričuvaju dete

Simon i njena sestra Pebe su se porodile u razmaku od dve nedelje. Njihovi sinovi sada imaju tri i pet nedelja. Međutim, Simon ne može da doji bebu, što njena sestra smatra velikim problemom. Simon je morala da ode na hitnu operaciju, ali s obzirom da njen suprug nije prisutan, Pebe i njen suprug su morali da pričuvaju dete. Međutim, dok je ta tri dana bila odsutna, njena sestra je rešila da na sebe preuzme hranjenje bebe.

– Kada sam došla kući zatekla sam svog sina na Pebinim grudima. Nisam mogla da verujem da se usudila da doji moje dete i dok ja nisam prisutna i odmah sam pozvala policiju, ali na žalost ništa nisu mogli da urade – rekla je Simon.

Simon je zatekla svoju sestru kako doji njenu bebu i prijavila je policiji. Simon je pomislila da je uzela da podoji bebu, jer ju je mrzelo da pravi hranu i pere flašice, ali ono što joj je rekla kasnije ju je ostavilo bez reči.

– Rekla je da je bacila svu hranu koju sam pripremila za bebu i da će mi pomoći sa dojenjem, jer je to mnogo zdravije za bebu, međutim, ja to nisam mogla da prihvatim. To je moja beba i imam potpuno pravo da se brinem o njenoj ishrani. Svesna sam da bi bilo zdravije da mogu da dojim svoju bebu, ali priroda nije tako želela – dodala je ova žena.

Rekla je da su se njeni roditelji naljutili što je sestru prijavila policiji.

– Moji roditelji ne mogu da veruju da sam uradila tako nešto i smatraju da sam skrenula s uma. Moja majka takođe misli da moje sestra može da mi pomogne sa dojenjem bebe i da je zdravije da pije majčino mleko, ali ja to zaista ne mogu da prihvatim – zaključila je Simon na forumu na kojem se obratila ljudima za savet.

Tačno je da je zdravije za bebu da odrasta na majčinom mleku, ali ukoliko to nije moguće postoji dohrana. Komentari ispod ove objave su počeli da se nižu i većina žena se složila sa Simon, ali bilo je i onih koji su stali na stranu njene sestre.

– Bacila je na stotine dolara hrane koju si ti kupila zbog ličnih uverenja.

– Ona to duguje hranu za tvoje dete, nemoj da dozvoliš da to prođe nekažnjeno.

– Ja ne mogu da verujem da se usudila da uradi tako nešto.

– Odreagovala bih isto kao i ti.

– Ne mogu da verujem da i tvoja majka misli da je to u redu.

– Da vidim svoju bebu na tuđoj dojci mislim da bih pala u nesvese – glasili su samo neki od komentara.

– Mislim da je pravilno postupila, to nije protivzakonito. Ako može da doji tvoju bebu neka to radi, ipak je ona tvoja sestra – glasio je jedan od komentara.

Neki su joj rekli da treba da pronađe alternativu za čuvanje bebe.

– Definitivno ne možeš da se osloniš na sestru i na majku ukoliko ti zatreba pomoć oko čuvanja bebe.

– Nemoj da je ostavljaš samu sa svojom majkom i sestrom, katastrofa – glasili su samo neki od komentara. (espreso.co.rs)