(VIDEO) MLADA PRVI PUT POKAZALA SVOJE LICE NA VENČANJU PRED MLADOŽENJOM: Skinula masku pred svima, a on odreagovao užasno…

Zanimljivosti

(VIDEO) MLADA PRVI PUT POKAZALA SVOJE LICE NA VENČANJU PRED MLADOŽENJOM: Skinula masku pred svima, a on odreagovao užasno…

Koliko god mislimo da poznajemo našeg partnera ipak ume da nas iznenadi nečim, na primer, kao ova mlada svog mladoženju.

Venčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog pojedinca. Međutim, ono čemu se pridaje najveći značaj jeste mlada koja mora da bude primećena i najlepša u svakom smislu te reči. Ona je princeza dana i ta koja će svojom pojavom osvojiti srca svih zvanica.

Međutim, neretko se dešavaju nesigurnosti, što je sastavni deo svakog velikog događaja, ali tu su porodica, prijatelji, a na kraju i budući suprug koji će da je uteši i da kaže da će sve biti u najboljem redu.

Ipak, nije uvek tako kao što bismo mi želeli da bude. To pokazuje i jedan video snimak koji je istog momenta postao viralan. On prikazuje evidentno nesigurne mladence. Mladoženja ne samo da nije utešio mladu nego je slomio njeno srce, ali što je najvažnije – video je prvi put u životu. Ovo je dokaz da je veoma važno da upoznate nekoga pre nego što stupite u vezu sa njim, a kamoli se odlučite za veći korak.

U video snimku vidimo mladu, mladoženju i matičara ispred oltara, a mlada u ruci drži natpis: “Da ti pokažem svoje pravo lice?”. Mladoženja je zbunjeno gledao u buduću nevestu koja je na glavi imala gumenu masku.

Polako je krenula da je skida, a mladoženja je počeo da gubi strpljenje.

– Šta se dešava dušo, hajde – rekao je mladoženja vidno nervozan.

Matičar je rekao da posle njihovog ima još jedno venčanje i da bi bilo dobro da požuri, a momak se složio sa njim.

 

Mlada je i dalje lagano skidala masku, a kada je skinula mladoženja nije mogao da veruje šta vidi.

– Pa dobro, lepa je – rekao je matičar, dok je mladoženja besno gledao u stranu i okrenuo glavu, evidentno razočaran njenim izgledom.

Komentari nisu prestali da se nižu ispod ovog video snimka. Mnogi su rekli da je u pitanju nameštaljka, a neki su se solidarisali sa, po svemu sudeći, nesuđenom nevestom.

– Ovo je užasno.

– Kako je mogao tako da odreaguje.

– Bože, devojka je lepa i ništa joj ne fali ne razumem? – glasili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su rekli da je sve namešteno.

– Vidi se da je namešteno.

– Baš bez veze.

– Ne znam čemu ove gluposti, zaista.

– Najjače da nije znao kako izgleda, pa ne živimo u srednjem veku – glasili su komentari onih koji su rekli da je sve ovo samo nameštaljka. (espreso.co.rs)