VESNA ZMIJANAC 26 GODINA ČUVALA JEZIVU TAJNU! Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u saobraćajci, a njemu život bio UCENJEN

Showbizz

VESNA ZMIJANAC 26 GODINA ČUVALA JEZIVU TAJNU! Pričalo se da je Slavko Banjac unakažen u saobraćajci, a njemu život bio UCENJEN

Slavko Banjac i Vesna Zmijanac posle mega hita “Ja imam nekog, a ti si sam” ostali su prijatelji, pa je ona godinama čuvala tajnu zašto se Banjac povukao sa estrade.

Estradom su se širile kojekakve izmišljotine tipa da je u saobraćajnoj nesreći unakažen, pa zato više ne peva, ali Vesna je ostala laf i štitila je njegovu bezbednost. Pevač se u javnost vratio tek nedavno i tada priznao da je bio prisiljen da se odrekne karijere jer su mu opasni ljudi pretili. Tačnije, ucenili su ga i dali mu ponudu koju on nije hteo da prihvati. Nisu ga ubedili ni novcem, ali odbijanje je značilo da je protiv njih. Slavko Banjac se tada povukao sa estrade kako bi sačuvao svoj život, ali i bezbedost svoje porodice, iako je muzika bila jedino čime je ikada želeo da se bavi.

Banjac ni danas ne želi da u detalje ispriča ko ga je ucenio i čime, ali priznao je da bi “Srbija gorela” ako bi sve ispričao. Iako se nije oglasila ovim povodom, mnogi misle da je Vesna sve znala i štitila kolegu jer mu drugačije nije mogla pomoći. On priznaje da se njih dvoje često čuju i pričaju i da sada u planu imaju i novu saradnju pošto im je hit koji su snimili pre 26 godina postao evergrin.

Inače, Slavko je na estradi bio aktivan svega desetak godina i za to vreme snimio čak šest albuma. U tim danima bio je veoma popularan među devojkama, a pričalo se da je bio u velikoj ljubavi sa sestrom proslavljenog vaterpoliste sa kojom je dobio dete. Sin je završio fiziku, master i doktorske studije sa ocenom 10, sa ocem je sada u dobrim odnosima, ali i dalje nosi prezime majke, uglednog kardiologa. Kurir.rs/Svet/V.L.