Ma kakvi labudovi i lavovi: Prizor sa krova kuće nasmijao region…

Zanimljivosti

Ma kakvi labudovi i lavovi: Prizor sa krova kuće nasmijao region…

Nakon lavova, labudova i tigrova, na Balkanu su pronašli novi način dekorisanja. Ovaj put, ne radi se o ogradi, pa ni o stubovima kuće, već o samom krovu. Na Instagram stranici “Crno na radost” objavljen je snimak za koji nije navedeno kada i gdje je nastao, a na kojem se vidi kako se na krovu nedovršene kuće bez fasade nalaze statue tri konja.

Dva crna i jedan bjeli konj “u kasu”, postavljeni su na sam vrh, a postavljeni su kao da se propinju ka nebu. Ono što je ipak svima upalo u oči jeste činjenica da je kuća još u fazi radova, te da nema ni fasadu, ni ogradu, kako na balkonima, tako i unutar samog dvorišta.

Iako je navedeno da se radi o Srbiji, za sada nije poznato o kom mjestu se radi, ali je prizor nasmijao cijeli region. Takođe nije poznato da li se radi o gastarbajterima ili našim državljanima koji žive ovdje, a pored čije kuće se prolaznici od šoka krste, prenosi “Blic”.

Naravno u komentarima nisu štedjeli vlasnike objekta, navodeći kako izolacija nije bitna, te i da su “labudovi za mlakonje”. A bilo je i onih koji su pogađali ko su vlasnici kuće.

“Tu žive tri brata. Siguran sam”, napisao je jedan od korisnika.

Na njega se nadovezao sljedeći komentar sa svojim viđenjem situacije.

“Jedan koji rinta za trojicu. Kao konj”, naveo je on.

Ipak, brojniji su bili oni koji su se bavili detaljima.

“Jer, labudovi su za pi**e”, “Lav može, konji moraju”, “J**eš fasadu, grijaće nas konji”, bili su samo neki od njih. titox.net

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli black for luck 🖤☘️ (@crno_na_radost)