VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA NOKAUTIRAO KRISTIJANA, NAGLAVAČKE ODLETIO U PISOAR: Šok priča poznatog lika iz “Vidimo se u čitulji”

Showbizz

VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA NOKAUTIRAO KRISTIJANA, NAGLAVAČKE ODLETIO U PISOAR: Šok priča poznatog lika iz “Vidimo se u čitulji”

Ljubomir Manojlović, poznatiji kao Buca Džambas, jedan je od posljednjih preživljelh učesnika filma “Vidimo se u čitulji“.

Manojlović je govorio o brojnim tajnama i mitovima iz devedesetih godina, a između ostalih i o Kristijanu Goluboviću. Govoreći o jednoj noći, kada se dogodila tuča ispred diskoteke, Manojlović je izneo brojne šokantne detalje.

“Došlo je do svađe između mene i čoveka čiji je nadimak Čuma. Dobro zapamtite taj nadimak jer će se kasnije pojaviti čovek sa sličnim nadimkom. Ja i Čuma smo se pobili. Ja sam ga nokautirao, on je pao. On leži dole, Kristijan sedne na njega, vadi nož, hoće da ga izbode. Budala! Da bode čoveka koji leži dole… Moj brat ga uhvatio za ruku i pitao šta to radi. U to vreme znalo se ko bode noževima, samo loši momci, sitne ribe. To se završilo i normalno smo nastavili druženje”, počeo je priču o toj večeri Manojlović i dodao:

“Posle ide druga priča. Otišli smo na Tašmajdan, bila je žurka, nas je bilo 4-5. Moj brat je rekao da ide do WC-a, Kristijan je rekao da ide i on sa njim. Kako je moj brat ušao u WC, koliko sam razumeo, ušao je još jedan za njim. U međuvremenu, dok je moj brat bio tamo, Kristijan se zakačio sa nekim momkom, vikao je ‘Znaš ti ko sam ja? Ja sam Kristijan!’ i slično. Taj momak je vođa navijača Partizana iz Padinske Skele, zove se Čume”.

Vraćajući se na početak priče, Manojlović kaže:

“Zato sam rekao da zapamtite nadimak prethodnog čoveka. Taj dečko je video situaciju, udario je Kristijana, nokautirao ga. Kristijan je naglavačke pao, uleteo u pisoar i sav je bio od mokraće i od onoga svega. Video sam da se narod nešto komeša, taj momak je pobegao. Moj brat izvodi Kristijana, a on ne može da stoji na nogama. Sav je smrdeo na mokraću, znači, ronio je u pisoaru. Ti momci su nam kasnije napravili problem. Sačekalo nas njih 30, nas 4-5, a možemo da se bijemo samo ja i brat. To su takve stvari što njega bole i on to sebi ne može da oprosti. Što diraš ljude?”, ispričao je Manojlović svojevremeno za kanal Balkan info. Kurir.rs/Balkan info