Ispovest oca mladića kog je majka zapalila: “Ostaće bez vida” – Komšija bio u kući, pio pivo i gledao kako Aca gori

Region

Ispovest oca mladića kog je majka zapalila: “Ostaće bez vida” – Komšija bio u kući, pio pivo i gledao kako Aca gori

Mladić Aca T. koji je zapaljen u Srpskoj Crnji trenutno je u teškom stanju, lekari mu se bore za život, a njegov otac Rade T. ispričao je za portal Nova.rs da mu nije jasno kako majka može da povredi svoje dete.

“On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine, preko 50 odsto, verovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorela”, kaže neutešni otac.

On ističe da je svestan toga da je njegov sin nekada provocirao svoju majku, ali ne može da nađe razlog i opravdanje da uradi ovako strašnu stvar.

“Koja majka može da uradi ovo svom detetu? Ostavila me, otišla je kod drugog čoveka. Aca je bio ljut zbog toga i razumem ga, umeo je da je uvredi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali”, naglašava otac.

Kako ističe, zbog ostale dece mora da bude jak, ali mu je teško zbog prvenca.

“Mi smo skromna porodica, išao sam i u centar za socijalni rad da molim za pomoć, ali oni su me oterali. Hteli su da mi decu oduzmu, već sam star i moj radni vek je prošao. Ovo je prevelika tuga, više ne znam šta ću sa sebe. Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili, kako mu nije pomogao, zašto ga je pustio da gori, kažu da je pio pivo i gledao samo šta se događa”, ispričao je kroz suze čovek.

Napad na mladića dogodio se u kući novog partnera njegove majke. Kako je ranije objavljeno, S. M. izdržava kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu) a da joj je sin došao u posetu kada ga je posle svađe polila benzinom i zapalila. (newslite21.com)