Ovako zaista izgleda BRENA BEZ ŠMINKE, nećete poverovati, fotografije sve govore…

Showbizz

Ovako zaista izgleda BRENA BEZ ŠMINKE, nećete poverovati, fotografije sve govore…

Ako je verovati psiholozima nošenje prstena na kažiprstu desne ruke znači da ta osoba pokazuje moć, ali i pravac ka uspehu. Zbog toga nam je potpuno jasno da je Lepa Brena najuspešnija i najveća zvezda bivše Jugoslavije.Ona nema problem ni da šeta bez šminke, a posle putovanja na aerodromu je nije čekao Boba već prijatelj.

Iako Brena gazi već sedmu deceniju mnogi ne mogu da poveruju u taj podatak upravo zbog njenog izgleda u šta možete i sami da se uverite na fotografijama od pre nekoliko dana. Naime, na beogradskom aerodromu se pre noliko dana pojavila Brena bez šminke, a za razliku od mnogih ona lice nije skrivala iza tamnih naočara.

Poznato je da Brena vodi računa o svom izgledu pa eto i još jednog razloga da joj ni šminka nije potrebna. Ona je i sama mnogo puta pričala šta sve radi, a jednom prilikom je na putovanju otišla i na više nego zanimljiv ili možda bolje reći čudan tretman lica – terapiju puževima.

– Znala sam unapred šta me čeka. Nekim ljudima sama pomisao da im mekušci gamižu po licu deluje neprijatna i stresna, ali meni nije. Rekli su mi da je osećaj kao da vam nešto migolji po licu, ili kao da vas kuca oblizuje, i to polako i nežno – ispričala je Brena.

– Terapeut vam na lice stavlja puževe koji, krećući se, ostavljaju tragove sluzi koja, kako tvrde, pomaže u podmlađivanju kože, zbog čega ona potom bude sjajna i meka kao saten. U početku sam zaista bila skeptična, jer generalno ne verujem da procedure poput one sa krvnom plazmom ili ove sa puževom sluzi mogu da podmlade čoveka, ali bilo mi je zanimljivo da probam i vidim o čemu se radi – ispričala je jednom prilikom Brena za Gloriju.

Brena bez šminke kao što smo pomenuli nema problem da ide bilo gde, a jednom prilikom je otkrila i šta je zaslužno za njen dobar izgled.

– Kod kozmetičara ne idem gotovo uopšte jer je negovanje lica svakodnevna potreba. Zimi koristim jače i i masnije kreme, a leti veoma lagane i tada je najbolja nega temeljno čišćenje lica kao i nanošenje seruma na lice, vrat i dekolte – istakla je ranije pevačica.

Poznato je da Brena mnogo vodi računa i o ishrani i zdravom načinu života kao i to da stalno vežba. (ekskluziv.rs)