ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMO PAR MESECI PRED POROĐAJ PROMENILA LIČNI OPIS: Transformacija je učinila potpuno neprepoznatljivom (FOTO)

Showbizz

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SAMO PAR MESECI PRED POROĐAJ PROMENILA LIČNI OPIS: Transformacija je učinila potpuno neprepoznatljivom (FOTO)

Pobednica rijaliti programa “Zadruga”, Aleksandra Nikolić čeka svoje prvo dete sa Filipom Carem, sa kojim je vezu započela pred kamerama šou programa.

Njih dvoje su po izlasku iz “Zadruge” više puta raskidali i mirili se, a čak su bili u svađi i nakon što se saznalo da je Aleks u drugom stanju. Ipak, kako se sada čini, oni su izgladili svoj odnos i sa nestrpljenjem iščekuju da postanu roditelji devojčice.

Oni svakodnevno uživaju u njenoj trudnoći, a Aleksandra se sada povukla iz javnosti i miruje. Međutim, i te kako je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko pokazuje i kako izgleda u petom mesecu trudnoće. Nikolićeva je nekoliko do sada menjala svoj imidž, a sada je iznenadila svoje fanove novom promenom.

Naime, Aleks se na Instagramu svojim pratiocima pohvalila novom fruzurom, a zbog vellike transformacije mnogi je na prvi pogled nisu prepoznali. Ona je dugu, plavu kosu zamenila paž frizurom i postala brineta. Aleksandra je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, a među njima je bio i komentar njene bivše cimerke Jovane Ljubisavljević, koja je oduševljena njenom promenom. Kurir.rs/Blic