Lepoj Breni uspjelo ono što nikome nije – u jednom danu rasprodala Arenu godinu dana prije koncerta!

Showbizz

Lepoj Breni uspjelo ono što nikome nije – u jednom danu rasprodala Arenu godinu dana prije koncerta!

Mojoj dragoj publici ću prirediti spektakl koji će se pamtiti! Glazbenoj legendi Lepoj Breni uspjelo je ono što nikome do sada na ovim prostorima nije – u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu i to točno godinu dana prije koncerta.

Prije svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada nego sve ove godine moje karijere. Doista sam oduševljena, vama u čast priredit ću spektakl koji će se pamtiti i to ne samo jednu večer. Zagreb vidimo se i 7. prosinca iduće godine, poručila je legendarna pjevačica svojim obožavateljima i čvrsto odlučila to obećanje i ispuniti.

Lepa Brena uspjehe niže na svim poljima. U bogatoj karijeri glazbene dive, koja traje duže od četiri desetljeća, može se pohvaliti s najviše odrađenih koncerata u regiji, najtiražnijim albumima, prepunim stadionima i arenama, stoga ne čudi da se za njezine koncerte uvijek traži karta više.

Svi koji žele biti dio spektakla koji se priprema za Extra koncerte godine i uživati u hitovima poput Hajde da se volimo, Čik pogodi, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš, Jugoslovenka i brojnim drugim ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/lepa-brena-zagreb-arena-zagreb-627889/event.html ekskluziva.ba