USKA HALJINICA OTKRILA SVE ŠTO NE BI TREBALO! Jovana Jeremić razvalila um muškarcima, obline samo VIRE, baš je PROVOKATIVNO (FOTO)

Showbizz

USKA HALJINICA OTKRILA SVE ŠTO NE BI TREBALO! Jovana Jeremić razvalila um muškarcima, obline samo VIRE, baš je PROVOKATIVNO (FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić uvek svojom odevnom kombinacijom u Jutarnjem programu privuče pažnju gledalaca, što je i sada bio slučaj.

Ove nedelje se odlučila za crnu usku haljinu minijaturnu haljinu, sa dubokim šlicem. Naime, Jovana je ušetala u studio u visokim potpeticama, crnoj haljini koja je istakla njene noge, a šlic je bio toliko velik da se umalo sve videlo.

Kosu je samo isfenirala na ravno, a i ovog puta su komentarisali njen stajling koji je i te kako ostao zapažen.Jovana je, inače, u jednom intervjuu izjavila da na sebi nije radila ništa.Nisam radila nijednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine – rekla je Jovana za medije, a onda je otkrila i šta želi da promeni na sebi:

– Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos – otkrila je ona tada i dodala:

– Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju. (Kurir / Pink)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)