SPREMALA SE DA “SLISTI” PRŽENU PILETINU, A ONDA JE NALETELA NA GADOST: Zbog onog što je našla u hrani, život joj se ZGADIO ZAUVEK

Zanimljivosti

SPREMALA SE DA “SLISTI” PRŽENU PILETINU, A ONDA JE NALETELA NA GADOST: Zbog onog što je našla u hrani, život joj se ZGADIO ZAUVEK

Taman kada je trebalo da proba prvi zalogaj omiljene hrane, desilo se prilično neprijatno iznenađenje. Pronašla je u prženoj piletini, ono što nikako nije trebalo da se nađe tamo pa mu je uživanje u omiljenom “specijalitetu” bukvalno preselo.

Snimak objavljen na Instagramu ima oko 860.000 pregleda. Komadić plastikeu hrani nagovestio je problem, a onda su stvari bivale gore. Izvlačila je plastiku iz obroka, koji je kako se čini poručio, i pomalo je začuđujuće da se unutar mesa nalazio ovako krupan komad najlona. Pretpostvljamo da je hrana završila u korpi za otpatke.

Sa hranom i te kako treba biti oprezan, higijena je ključna. A ono što ne želite da vi pronađete u svom obroku, ne stavljate ni drugima, ako je u pitanju namerna greška ili krajnja nemarnost. Možda se radi i o slučajnosti, ali je svakako reč o nedostatku opreznosti.

“To nije pržena piletina”, “Najlon uemsto sosa”, “Samo dva komada kiselih krastavaca?!”, “To je prezervativ, treba da ih tuži”, komentarišu na Instagramu.

Da li ste vi doživeli slično neprijatno iznenađenje? ( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Memes by Michael ⤵︎ (@memescollect)