“PRLJAVI DOKTOR” IMAO ODNOSE SA ŽENAMA DOK SU NAPOLJU ČEKALI PACIJENTI: Više od 200 snimaka sek*a poslao svojoj medicinskoj sestri

Region

“PRLJAVI DOKTOR” IMAO ODNOSE SA ŽENAMA DOK SU NAPOLJU ČEKALI PACIJENTI: Više od 200 snimaka sek*a poslao svojoj medicinskoj sestri

Doktor koji se snimao tokom intimnog odnosa sa ženama u ordinaciji dok pacijenti čekaju u redu ispred ordinacije suočava se s krajem svoje medicinske karijere.

Doktor Tom Plimer, koji se pojavio u emisiji “First dates” na britanskom Kanalu 4 još 2018. pokazao je kolegi svoje intimne klipove koje je snimio u ordinaciji u Svindonu, a zatim je svojoj medicinskoj sestri poslao preko 200 fotografija i videa na kojima ima se*s sa desetinama žena nakon što je bila ‘prisiljena na vezu s njim‘.

Britanski sud koji presuđuje o pritužbama protiv lekara dobio je informaciju o tome kako je pozvao dve žene koje je upoznao na aplikacijama za upoznavanje u svoju ordinaciju pa s njima vodio ljubav tokom radnog vremena.

Naime, imao je odnose sa najmanje šest žena u svojoj ordinaciji i slao slike penisa ljubavnici dok je čekao da sledeći pacijent uđe iz čekaonice. Svedočeći na saslušanju, izvinio se svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje “odvratno ponašanje”.

Dr Plimer je ranije proglašen krivim za niz optužbi povezanih sa svojom koleginicom, uključujući hodanje ordinacijom sa otkopčanim pantalonama, slanje neželjenih snimaka i stavljanje njene ruke na njegov penis u erekciji.

Protiv njega je podignuta i optužba za se*sualni čin u ordinaciji, piše Daily Mail.

Koleginica je na saslušanju rekla da je započela “prijateljstvo” sa doktorom dvosmislenim izjavama, ali je od marta 2018. počeo da joj se poverava govoreći joj o svojoj zavisnosti o seksu, a razmenili su i oko 5000 SMS poruka.

Jedna poruka je glasila: “Mogu li da ti odam tajnu? Ti si mi najdraža”. Dr Plimer joj je pokazao oko 200 svojih fotografija i snimaka na kojima ima se*s sa drugim ženama. Jednom prilikom, u januaru 2019, odveo ju je u svoju ordinaciju i stavio njenu ruku na svoje genitalije.

Doktor je priznao da je ženama slao eksplicitne snimke, ali je tvrdio da su pristale na to. Suočio se sa 16 optužbi koje su se odnosile na koleginicu, uključujući pokušaj da je poljubi bez pristanka i prilaženje sa otkopčanim pantalonama. (Jutarnji list)