“MORALA BIH DA GUGLAM DA BIH ZNALA KO JE” Sloba tvrdi da samo sa njom ne razgovara, JK udarila kontru: Kada me sretne, videće..

Showbizz

“MORALA BIH DA GUGLAM DA BIH ZNALA KO JE” Sloba tvrdi da samo sa njom ne razgovara, JK udarila kontru: Kada me sretne, videće..

Jelena Karleuša nedavno je organizovala druženje sa fanovima i napravila najlepše uspomene, a mnogi će ovo manifestacije dugo pamtiti. Pevačica je sada progovorila o privatnom životu, ali i svojoj karijeri i kolegama koje je često spominju, iako je nikada nisu upoznali.

Karleuša je priznala da ne poznaje Slobu Radanovića, a kako navode domaći mediji, pevač je izjavio da jedino sa njom na estradi ne razgovara.

– Ne poznajem ga. Za početak bih morala da guglam i tačno vidim kako izgleda momak pošto ga ne poznajem. Ne znam kako onda ne razgovara sa mnom, ne razgovaram onda ni ja sa njim. Obično se ne razgovara sa nekim koga poznaješ. Sa jedne strane je u pravu, ne razgovara sa mnom jer ni nema priliku za to. Za početak moram da znam nekoga da bih progovorila reč sa njim. Te ljude kojima guglam ime da bih znala kako izgledaju ne želim da uvredim, nego stvarno ne znam sva ta imena. Stvarno ne znam ko su ti ljudi, kada mi kažeš Sloba Radanović, kao da si mi rekao Pera Perić. Moram da razmislim ko je to. Interesatno je da svako ko dođe na televiziju nepogrešivo prvo izgovori moje ime, pa čak i ovakvu glupost da izjavi da ne razgovara sa mnom a ni ne poznaje me – govorila je Jelena i dodala:

– Sa druge strane sam sigurna da kada bi progovorili sa mnom vrlo brzo bi se pokajali za sve ružno što su rekli o meni. U to sam apsolutno sigurna. I taj dečko Sloba Radanović nekada kada me sretne videće da sam neko ko će pritisnuti kočnicu, neće zgaziti bez tragova kočenja. Vrlo sam druželjubiva iako ne delujem tako. Privatno sam sasvim pitoma i blaga. Moram da kažem i ovo, čak i ako ti se neko ne svidi, moraš da poštuješ ono što je uradio. Ti novi koji se pojavljuju pokazuju dozu nepoštovanja kad uopšte komentarišu nekog ko je po karijeri, trajanju, uspehu zaslužio da mu se neko pokloni. Mladi pokazuju nekulturu, nevaspitanje i nepoštovanje… Kurir.rs/Skandal