MOJA SUPRUGA JE TRAGIČNO PREMINULA: Poslije sahrane sam uzeo njen telefon i saznao JEZIVU ISTINU, nisam mogao da verujem šta vidim

Ispovijesti

MOJA SUPRUGA JE TRAGIČNO PREMINULA: Poslije sahrane sam uzeo njen telefon i saznao JEZIVU ISTINU, nisam mogao da verujem šta vidim

Kada je Moli Brodak, istaknuti pisac i univerzitetski profesor iz Atlante, tragično preminula 8. marta 2020. godine u 39. godini, njen šokirani suprug Blejk Batler nije mogao da objasni šta se desilo.

“Znao sam da je depresivna, ali zašto je odustala od mene? Zašto je odustala od nas? Zašto je odustala od borbe za sebe?”, rekao je Blejk Batler za “The Post”.

Moli i Blejk su među prijateljima i porodicom važili za savršen par, na koji su se svi ugledali. Međutim, Batler nije znao koliko je njegova supruga nezadovoljna i nesrećna. U memoarima “Molly” napisao je da uopšte nije poznavao ženu u koju je bio zaljubljen.

Blejk je upoznao Moli u nezahvalnom trenutku, tačnije kada je uhapšena. Stupili su u kontakt preko Fejbsuka. Batler nije poznavao mnogo pisaca u Atlanti i bio je jako srećan što će upoznati poznatu spisateljicu. Taman kada su dogovorili sastanak, ona ga je pozvala na putu za zatvor.

“Zvala me je iz policijskog automobila. Nije plakala, smijala se. Uhapsili su je jer nije platila kaznu zbog isteklih registarskih tablica. Kasnije te večeri kada smo se vidjeli u restoranu, pokazala mi je skener mozga i rekla da je imala tumor. Bila je predivna žena koja se pojavila niotkuda. Uvijek su me privlačile žene koje su divlje”, rekao je Blejk.

Žena koja je očarala Batlera nije krila da je odrasla u problematičnoj porodici. Njen otac je opljačkao banku da bi otplatio kockarske dugove. Dva puta je bio u zatvoru. Mada, ni ona nije bila ništa bolja jer je nekoliko puta privođena zbog krađe. Majka joj je patila od bipolarnog poremećaja, pa je Moli odrastala u porodici u kojoj niko nije vodio računa o njoj.

Cijeli život su je pratili problemi, ali je i ona sama prizivala probleme. Prošla je kroz faze zavisnosti od heroina u tinejdžerskim danima, viđanja sa momcima koji su je fizički zlostavljali, pa do impulsivnog venčanja sa Batlerom koji je želeo da vodi računa o njoj.

Par se vjenčao 2017. godine, ali tek poslije njene smrti saznao je da je njegova supruga imala afere sa studentima nekoliko dana prije vjenčanja. Poslije njene smrti uzeo je njen telefon i saznao da ga je tokom braka prevarila bezbroj puta. Pronašao je fotografije muškaraca, njene fotografije pored seksualnih igračaka i fotografije u provokativnom donjem vešu.

“Sve što sam pronašao su laži koje je krila. Na neki način osetio sam olakšanje. Jer nisam je ja iznevjerio. Svijet laži koji je napravila ju je uništio”, zaključio je u Blejk u razgovoru za “The Post”.

Batler je poslije smrti saznao da je Moli patila od graničnog poremećaja ličnosti. Odlučio je da nastavi svoj život dalje i vjenčao se 2022. godine. (Kurir.rs/The Post/Blic žena)