NASMRT PRETUKAO DETE (2) JER GA JE NERVIRAO NJEN PLAČ Očuh iz pakla osuđen na doživotnu robiju, obdukcija male Petre LEDI KRV!

Region

NASMRT PRETUKAO DETE (2) JER GA JE NERVIRAO NJEN PLAČ Očuh iz pakla osuđen na doživotnu robiju, obdukcija male Petre LEDI KRV!

Presudom Višeg suda u Zaječaru Miloš Nikolić (24) iz okoline Vlasotinca osuđen je danas nepravosnažno na kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva dvogodišnje pastorke Petre Vladulović, potvrđeno je “Blicu” u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je tukao devojčicu.

Obdukcija nesrećne devojčice pokazala je da je Petra preminula usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog „obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga“, a kod devojčice su utvrđene i brojne druge povrede koje su okarakterisane kao teške i opasne po život.

Sve ovo je učinio svestan jer je, pokazalo je veštačenje, Miloš u momentu dok je batinao devojčicu bio uračunjiv. Utvrđeno je da je bio je malo pripit, ali to nije uticalo ni malo na stanje njegove svesti.

Kako je “Blic” ranije pisao, on je u svojoj odbrani naveo da ga je nerviralo kako dete plače.

– Kada smo hapsili majku devojčice ona je plakala dok je očuh ćutao. Mi smo ga u nekoliko navrata pitali zašto je pretukao nedužno dete, a on je tek nakon nekog vremena tiho rekao ’’Plakala je. Nerviralo me uvek kad plače. Nisam je mnogo tukao’’ – saznaje se nezvanično od nadležnih organa. (Blic)