Devojci pas skočio u krilo za vreme vožnje: Sletela u kanal kod Kruševca – Ujak poginuo, nije mu bilo spasa

Uncategorized

Devojci pas skočio u krilo za vreme vožnje: Sletela u kanal kod Kruševca – Ujak poginuo, nije mu bilo spasa

Dragan P. (55) iz Aleksandrovca nastradao je u subotu popodne u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, nakon što je njegova sestričina N.K. izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u kanal. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je njen pas, koji je bio na zadnjem sedištu skočio kod nje u krilo u toku vožnje, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad automobilom i sletela u kanal.

Kako za “Blic” pričaju očevici, oni su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je upravljala automobilom.

“On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli”, ispričao je izvor “Blica”.

Za nastradalog Dragana pričaju da je bio dobar čovek. Kako kažu njegovi poznanici, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

“Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih”, ispričao je poznanik nastradalog Dragana. (Izvor: blic.rs)