Jasminu U*ila Iz Ljubomore, Pa Pobegla U Tursku: Počelo Suđenje Majci Troje Dece, 12 Godina Bila U Bekstvu

Region

Jasminu U*ila Iz Ljubomore, Pa Pobegla U Tursku: Počelo Suđenje Majci Troje Dece, 12 Godina Bila U Bekstvu

U Nemačkoj je u toku suđenje Saliji K. (50), koja se tereti da je 2011. godine sa saučesnikom ubila Jasminu T., jer je stupila u ljubavne odnose sa Salijinim tadašnjim partnerom Ibrahimom. Nakon brutalnog ubistva, Salija je sa dvoje dece pobegla u Tursku i tek ove godine je isporučena nemačkim vlastima.

Više od 13 godina nakon ubistva Jamine, Salija, koja je majka troje dece, našla se pred sudom u Dortmundu. Ona se tereti da je sa saučesnikom, koji je ranije osuđen na doživotnu robiju, isplanirala i izvršila stravično ubistvo mlade Jamine, samo zato što je imala odnose sa Salijinim tadašnjim partnerom.

Jasminino nago telo pronađeno je na jednom parkingu u Holandiji, a dve godine kasnije, njen bivši dečko Adem I. osuđen je na doživotnu robiju zbog njenog ubistva.

Ustanovljeno je da su 2011. godine Adem i Salija skovali plan da se “osvete Jasmini zbog nevere”. Naime, Jasmina je tad otpočela vezu sa Salijinim partnerom Ibrahimom K., koji je tada imao 35 godina. Prvo su unajmili batinaše za 1.000 evra, koji su Ibrahima krvnički pretukli drvenim motkama u dvorištu i čoveku polomili kosti.

Nakon toga je bio plan da Jasminu otmu i siluju, kako bi joj “dokazali da je k*****”.

“Osmislili su da je siluju kako bi je obeščastili i označili je kao k****. Prema navodima tužilaštva, optuženi su žrtvu napali, vezali i uvukli u radnju. Tamo su čekali muškarci koji je trebalo da je siluju. Kada su odbili da to učine pred kamerama, Adem i Salija su žrtvu odvezli u njen stan”, rekao je tužilac danas na suđenju.

Tada su, kako je naveo, odlučili da ubiju Jasminu jer im je prvobitni osvetnički plan propao.

“U njenom stanu su je, dok je bila vezana kablovima, tukli, a potom je i zadavili”, naveo je tužilac.

Tokom suđenja Salija je sve vreme ćutala. Trebalo bi da svedoči i ranije osuđeni Adem I. (Telegraf.rs)