PEVAČICA SVIMA U PRODAVNICI PLATILA RAČUNE: Niko nije mogao da je prepozna, a ono što je uradila milione ostavilo BEZ TEKSTA

Showbizz

PEVAČICA SVIMA U PRODAVNICI PLATILA RAČUNE: Niko nije mogao da je prepozna, a ono što je uradila milione ostavilo BEZ TEKSTA

Pevačica Sija pojavila se u prodavnici “Walmart” u Palm Springu i svima koji su se tamo zatekli kupovala poklone. Predstavila se kao Cici, a kada su je pitali zašto to radi, rekla je da je osvojila na lutriji. Sija je razgovarala s ljudima, fotografisala se i grlila, a niko nije znao da ispred njih stoji žena koja je napisala Rijanin planetarni hit “Diamonds” i prodala više od 20 miliona primeraka albuma širom sveta.

Inače, australijska muzičarka Sija godinama krije svoje lice od javnosti. Nakon što se proslavila hit singlovima “Chandelier” i “Cheap Thrills”, teško se nosila s popularnošću i slavom, pa je odlučila da krije svoje lice na različite načine, pa nije ni čudno što je niko u prodavnici nije prepoznao.

Nakon što je snimak postao viralan na društvenim mrežama, obožavatelji pevačice oduševljeno su komentarisali da je Sija dokaz da postoje dobri ljudi među zvezdama. Inače, pevačica je najavila novi album pod nazivom “Reasonable Woman” koji će biti objavljen 2024. godine. (Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)