“Krv je bila na sve strane, umrla je u naručju sina” Jezivi detalji smrti žene koju su raskomadali psi

Region

“Krv je bila na sve strane, umrla je u naručju sina” Jezivi detalji smrti žene koju su raskomadali psi

Ne prestaje žalost u Neohorudi u Solunu za nesrećnom pedesetogodišnjom ženom koja je u nedjelju u podne izgubila život u napadu tri psa. Šokantno svjedočanstvo bivšeg muža pedesetogodišnje žene koju su psi raskomadali u Neohorudu u Solunu prenosi “Protothema”.

On je ranije izjavio da je nesrećna žena umrla u naručju svog najstarijeg sina Dimitrisa.

– Djeca su bila kod kuće i nisu shvatila šta se dogodilo. Pozvao sam ih, obavijestio sam ih i izašli su – rekao je Stergios Kucuvaloglu i dodao da “ju je njen najstariji sin držao u naručju i da su mu ruke bile prekrivene krvlju”.

Kucuvaloglu je takođe rekao da niko ne može da shvati njenu smrt, odbacivši tvrdnju advokata vlasnika da su psi bili mirni.

– Svi su ih se plašili, svi su znali. Pitomi psi ne napadaju – rekao je.

Rođaci i prijatelji nesrećnu ženu, majku dvojice dečaka (18 i 17 godina), opisuju kao veoma aktivnu osobu koja je učestvovala u mnogim dobrovoljnim akcijama podrške ljudima sa finansijskim problemima putem društvenih mreža.

Njena prijateljica Sofija Argiropulu rekla je da se nesrećna Elizabeta uvijek plašila ovih pasa.

– Nije trebalo da ode… Elizabeta je rođena da daje svojim bližnjima. I svi ovi ljudi kojima je ona pomogla sada plaču – rekla je između ostalog.

Šta je forenzičko ispitivanje pokazalo?
Šokantni su nalazi forenzičkog veštačenja tijela 50-godišnje žene koja je umrla u nedjelju u podne, nakon što su je napala tri psa, u dvorištu njene kuće, u naselju Neohoruda u Solunu.

Prema informacijama protothema.gr, iz rezultata obdukcije proizilazi da je žena zadobila na desetine ujeda, po cijelom tijelu. Karakteristično je da samo na jednoj ruci izgleda da je dobio više od deset ujeda od tri psa.

Podsjećamo da je 37-godišnji vlasnik tri psa uhapšen zbog nezamislivog slučaja i protiv njega je tužilac podnio krivičnu prijavu za ubistvo iz nehata sa mogućim umišljajem, po osnovu toga što nije uzeo sve potrebne mjere za čuvanje pasa u dvorišnom prostoru.

– Nisam mogao da predvidim da će psi otvoriti rupu i izaći iz dvorišta – tvrdio je pred tužiocem 37-godišnji vlasnik tri psa.

– Ograda je bila ispravna, samo što su psi otvorili rupu do tačke gdje ja nisam mogao da je vidim – rekao je on.

Ovaj 37-godišnjak tvrdi da su “psi dresirani i da nisu imali agresivno ponašanje. Prema riječima branioca 37-godišnjaka, Hristosa Patune, njegov klijent je shrvan tragičnim incidentom i izražava duboku tugu zbog gubitka žene.

Horor incident dogodio se u nedjelju u podne, oko 14.30 časova. Tri psa, za koje se navodi da su pitbulovi, pobjegli su od vlasnika, prišli su dvorištu vile i napali nesrećnu ženu, izgrivši je nasmrt. Na lice mjesta je pozvana hitna pomoć, koja je potvrdila njenu smrt, a nakon incidenta policija je uhapsila vlasnika pasa i započela uviđaj, piše Telegraf. ekskluziva.ba